Domače

Že nekaj mesecev je samska!

S.N.
2. 5. 2024, 10.24
Posodobljeno: 4. 5. 2024, 17.10
Deli članek:

Ljubezenski brodolom je doživela še ena uspešna slovenska pevka. Rane si celi z delom, novo pesmijo in nominacijo za femme fatale letošnjega leta.

Arhiv Lady
Zapeljiva Nika Zorjan se trenutno posveča glasbi, saj bo kmalu izdala dve novi pesmi, snemala videospote in poskušala uživati kot samska zvezdnica.

Ena najbolj obleganih Prekmurk Nika Zorjan se je pred nekaj tedni po daljšem premoru vrnila na glasbeno sceno. Uradni razlog za umik so bile Nikine zdravstvene težave, saj je imela težave z glasilkami, zaradi česar je lani odpovedala nastop na festivalu Pivo in cvetje v Laškem. A kdor nasmejano pevko pozna, ve, da se za skoraj enoletnim premorom skriva še nekaj drugega. Kar nekaj let je bila srečna v objemu glasbenika Roka Piletiča iz nekdanjega dueta BQL, kjer je pel skupaj z mlajšim bratom Anejem, čeprav tega ni nikoli javno potrdila. Simpatična Prekmurka in Korošec sta celo živela skupaj na obrobju Ljubljane, saj je Niko izdajal njen sponzorski avto z njenim imenom, pa tudi ves čas so ju videvali skupaj. Po vseh ugibanjih in dokazih, med njimi je tudi sočen poljub v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki je bil več kot prijateljski, sta vedno znova rada vrgla novo kost vsem oboževalcem glede njune ljubezenske zveze. V intervjujih sta trdila, da sta oba samska ali da o zasebnosti ne želita govoriti. A ker je znano, da je slovenska medijska scena na trenutke zelo rada opravljiva, še zlasti ko pride do manj veselih novic naših zvezdnikov, je že pred časom iz različnih sfer medijskega sveta do našega uredništva prišla novica, da sta se Nika in Rok razšla. Nekateri pravijo, da je Roka potrlo dejstvo, da je njegov mlajši brat Anej dobil pogodbo s tujino, sam pa je ostal v Sloveniji, kjer po novem sam nastopa pod nekoč vročim skupnim imenom BQL, spet drugi pravijo, da so se želje in cilji slavnega parčka preveč razlikovali in sta zato šla vsak svojo pot. Piko na i je pred tremi tedni postavila celo Nika sama, ko je za Lady priznala, da se je po več letih življenja v Ljubljani preselila nazaj v rodno Prekmurje, kjer uživa z družino in kjer naj bi začela novo poglavje svojega življenja. »Ljubljana je super, a trenutno imam malo oddiha v domači okolici in to mi zelo ustreza. Odlično se počutim tam, tudi domači so zelo veseli, da sem se vrnila, saj se zelo dobro razumemo.« Nam je pa več virov na glasbeni sceni še zaupalo, sta Nika in Rok šla narazen že pred nekaj meseci, še naprej pa menda ostajata glasbena prijatelja in v dobrih odnosih. Za Niko smo izvedeli, da zadnje tedne veliko ustvarja in da bo do poletja izdala dve novi pesmi, čakajo jo tudi koncerti, hkrati pa je bila izbrana še za kandidatko za najbolj usodno žensko – femme fatale letošnjega leta. Ali bo usodna za koga, bo znano konec maja, ko bomo tudi videli, kdo ji bo družbo delal na prireditvi.