Domače

Spet se jima ni izšlo

D.D.
22. 1. 2023, 10.00
Posodobljeno: 22. 1. 2023, 16.42
Deli članek:

Slovenska gledališka igralka saša Pavlin Stošič je spet samska. Njena ljubezen z igralcem Urošem Fürstom je tudi po tretjem poskusu ugasnila.

arhiv Lady
Igralca Uroš Fürst in Saša Pavlin Stošić sta zvezo menda že tretjič končala zaradi navzkrižja interesov.

Dramska igralka Saša Pavlin Stošić, otrok srbskega očeta in slovenske matere, nas je pred leti navdušila v filmu Šanghaj, blestela je v TV-serijah Usodno vino, Reka ljubezni in Več po oglasih, trenutno pa je zaposlena v ljubljanski Drami. Po tako številnih projektih in vlogah za igralce pride tudi priljubljenost in s tem zanimanje za njihova zasebna življenja. In pri Saši je zaradi priljubljenih televizijskih serij to še toliko bolj očitno.

Njene oboževalce zanima vse, od njenih konjičkov do njenega ljubezenskega življenja. Pred desetimi leti je bila v zvezi z igralcem Miho Rodmanom, leto po razhodu pa je našla srečo v ljubezni s priznanim dramskim igralcem Urošem Fürstom, med katerima je kar štirinajst let starostne razlike. Pri Lady smo vedno prvi, ko gre za zvezdniške ljubezni, zato smo tudi prvi razkrili njuno ljubezensko zvezo, ki je doživela kar nekaj vzponov in padcev, saj sta se pred štirimi leti razšla, nato pa čez nekaj mesecev spet postala zaljubljena. A očitno jima po treh letih spet ni bilo usojeno, saj je do nas pred kratkim z več koncev prišla informacija, da sta oba priljubljena igralca že nekaj tednov spet samska.

Prvič smo sočno novico ujeli na uho na premieri v ljubljanskem Mini teatru, kjer Saša redno nastopa, spet drugi viri so nam informacijo povedali v ljubljanski Drami, o njej pa se je šušljalo tudi na snemanju nove televizijske serije. Po pripovedovanju nekaterih sta se Saša in Uroš razšla že nekje sredi lanske jeseni. Razlogov za njun razhod naj bi bilo več – oba sta polno zaposlena in sta se le redko videla, med njima je kar 14 let starostne razlike, saj je igralka stara 34, igralec pa 48 let, govori pa se tudi, da sta se zadnje čase pred razhodom večkrat celo prepirala.

Vsi, ki Sašo dobro poznajo, vedo povedati, da igralka potrebuje veliko svobode, ki ji omogoča, da v življenju počne stvari, ki jih ima rada, in to v trenutku, ko to začuti. Igralko smo vztrajno klicali, a je njen telefon vsakič znova zvonil v prazno. Pred dnevi pa sta do nas prišli še zelo zanimivi informaciji – ena je, da je razmerje z Urošem prekinila igralka sama, druga pa, da je Uroš zvezo prekinil prvi. Kaj je res, vesta le igralca sama, potrjeno dejstvo pa je, da je Saša že dobra dva meseca samska. V zraku pa so tudi že nekatera namigovanja, za koga zdaj bije njeno srce.