Zgodbe

Janina gurmansko-družabna akcija - še vedno zbiramo predloge

Jelka Sežun
24. 1. 2024, 09.37
Posodobljeno: 24. 1. 2024, 17.09
Deli članek:

Naš načrt, da vas popeljemo na večerjo z (bolj ali manj znanim) moškim, je očitno padel na plodna tla, prvi predlogi že prihajajo. Kar pa še ni razlog, da jih nehate pošiljati.

revija Jana
Čakamo. In postajamo čedalje bolj lačni, zato pohitite.

Krasne ste, lepo ste se odzvale. Presenetilo nas je, koliko bi vas rado večerjalo s politikom – med drugim so nekatere izrazile željo, da bi večerjale z Luko Mesecem ali kar s predsednikom vlade, sedanjim ali bivšim, Robertom Golobom ali Janezom Janšo (»ker bi se imela z njim kaj pogovarjati«, je napisala predlagateljica). Verjamemo, da se boste imele kaj pogovarjati z vsakim, ki ga boste na koncu izbrale, dotlej pa pričakujemo še več vaših predlogov. Samo drobcen namig, pri kandidatih ne bodite preveč ambiciozne, ker zares dvomimo, da bi nam uspelo zvabiti na večerjo Luko Dončića (čeprav znamo biti ZARES prepričljivi). O vseh drugih se pa lahko pogajamo.

Pišite.

Kupon pošljite (že predvčerajšnjim ali vsaj čim prej) na naslov Revija Jana, Vevška c. 52, 1260 Lj.-Polje) ali pa na elektronski naslov (ne pozabite napisati svojih podatkov) urednistvo@jana.si.

revija Jana
kupon