Zgodbe

Mirela že na Bahamih

M.D.
7. 8. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Mirela Korać, miss universe Slovenije 2009, je v soboto odletela na Bahame, natančneje na Paradis Island, kjer se z 72 izbranimi lepoticami z vsega sveta pripravlja na svetovni izbor, ki bo 23. avgusta.

Predstavnica Slovenije za miss Universe 2009 Mirela Korać je srečno in varno prispela na cilj. Že na letališču v Miamiju je srečala prvo sotekmovalko miss Universe Poljske 2009, Damian Stroinski. Dekleti sta si na poti do Bahamov izmenjali veliko besed in srečanje zabeležili tudi s fotografijami.

Sprejem, ki ga je Mirela doživela ob prihodu na Bahame, jo je povsem očaral in navdušil. Organizatorji in domačini so vsa dekleta pričakali že na letališču ter jih pogostili. Naša lepotica bo mesec dni prebivala v hotelih Atlantis, kjer si sobo deli z miss Universe Srbije. Prvi dan po prihodu je Mirela že opravila fotografiranja v kopalkah ter v večerni toaleti. Naslednji dan je bil namenjen počitku, ki ga je naša lepotica izkoristila za razvajanje na rajski plaži hotelov Atlantis. Nad Bahami je navdušena ravno tako kot nad  ponudbo kulinaričnih dobrot ter prijaznostjo in gostoljubnostjo domačinov.