Zgodbe

Skrivnost Mona Lise

Jana
28. 7. 2011, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Majdo Pečarič, tudi zdravilko in čarovnico je težko uvrstiti v katerikoli predlček - sama pravi, da je iskalka resnice. Razkrila je skrivnost Mona Lise in škodljivost mehanskega zvonenja cerkvenih zvonov.

Majdo Pečarič, samosvojo osebo, ki živi tako v Piranu kot v Prekmurju, precej let pa ji je dom dajala Ljubljana, sem spoznala pred kakimi petnajstimi leti: žensko, ki si jo zapomniš tako zaradi pojave kot zaradi osebnosti in hitrih, težko ulovljivih misli, je težko popredalčkati, sploh ker ji nekateri pravijo čarovnica, drugi zdravilka (oboje preverim na zapisanih zahvalah ljudi, tudi zdravnikov). Tem besedam se nasmehne: »Sem iskalka resnice po energiji svetlobe.« Z energijo svetlobe in višje pomoči, pravi, je odkrila skrivnost Mone Lize, z njo razkriva, kako na vse nas vplivajo cerkveni zvonovi.

Kaj je energija svetlobe?
Je vse, kar se dobrega godi, je božje delo, božje delovanje, je vesoljna prasila.
Kako to deluje, kaj razbirate, vidite, s čim se ukvarjate?
O tem ne bi želela podrobneje govoriti, a ukvarjam se z življenjem samim – že leta. Zanima me mnogo stvari: po številnih peripetijah vidim, kam smo vpeti, in vidim, da se to prelomno leto 2012 res dogaja nam vsem, in to na veliko. Kar pa ne pomeni, da se dogaja v smislu, ki nam ga omenjajo, temveč pomeni konec nekega obdobja. Po majevskih napovedih zdaj  prihaja na plan marsikaj: pojavljajo se trubarji, ki  ozaveščajo ljudi, prebujajo zavest in resnico. Ti podatki prihajajo z energijo svetlobe, naučila sem se jo razbrati  in delati z njo. To je bistvenega pomena za vse, a to znanje so nam prikrili in skrili: to znanje je bilo zakopano v rokah pohlepnih in zamolčano, kot je pravilno rečeno v filmu in knjigi Skrivnost.
Kaj mislite s tem?
Nobeden izmed nas ni kriv za to, da živimo tako, kot živimo. Marsikaj nam je bilo vsiljeno s sistemom petindvajsetih črk, devetih številk in osmih tonov – in različic. Še danes trdim, da je veliko ljudi, ki mislijo, da so prosvetljeni, daleč od tega ali pa so zelo zapeljani. A tega ne želim razlagati. Želim pa povedati, da je misel ena najmočnejših energij, toda ker so nas naučili misliti narobe, smo postali »zlati prinašalci« za nekatere ljudi. Strah pa je orožje. Kadar je  človek prizadet, vedno proizvaja protistrup in »nahrani« drugega, sam pa se izprazni.
Vi  pri svojem načinu razbiranja svetlobe uporabljate zrcalo, če se ne motim.
Do opazovanja in razbiranja zrcalne podobe sem prišla po tem, ko sem spremljala ter razbirala skrivnost Mone Lize. Templjarji so namreč izjavili, da je skrivnost svetega grala v Sloveniji, kar sem že zdavnaj ugotovila, rekli so tudi, da bodo skrivnost razkrili, ko bo pravi čas. Glede na to, da je o Moni Lisi spletenih toliko različnih zgodbic, sem skrivnosti sledila tudi sama z energijo svetlobe in odkrila zrcalne podobe, ki povedo veliko. Veselo sporočam, da  na legendarni sliki ni upodobljena dama, ampak  Salai (mali vrag), ki je k Leonardu da Vinciju prišel, ko je bil star deset let, delal je z njim kot asistent. Tako trdi tudi umetnostni zgodovinar Silvano Vinceti.
Govorite o tem, da je razkritje Mone Lize energetska razbremenitev za Slovenijo.
Seveda! Mono Lizo sem začela preučevati zaradi zagonetke okoli nje, zrcalne podobe so razkrile marsikaj. Razbrala sem, da je Mona Liza pravzaprav ljubimec Leonarda da Vincija. To razkritje pomeni marsikaj, dvoličnost: razkriva njegovega desetletnega učenca in ljubimca, kdo drug bi rekel, da je bil Leonardo pedofil in homoseksualec – kar je res. Saj nam je vse pokazal na sliki, le razbrati je bilo treba. (In z zrcalno podobo razkrije oprsje, ki je v resnici podobno dečkovi ritki).
Ali imate videnja?
Tudi, ker jih preberem po energiji svetlobe.
Potem pa, prosim, povejte, kaj se bo zgodilo v Sloveniji?
Bo ne obstoja, obstaja samo je. Samo sedanjik deluje. Slovenija je lahko ena od prvih v svetu. Čas Trubarja prihaja, zadnjič se mi je na balkonu izpisalo »lubejzen« (nasmeh). Cerkev je tista, ki lahko največ naredi za to oziroma bo naredila. Zakaj je največji pomor čebel v Prekmurju? Tudi zaradi pesticidov, mobilcev in frekvenc na tako majhnem predelu. Mi vsi vemo, da so cerkve in njihovi zvonovi na bistvenih energetskih točkah. Eden najhujših zlih nivojev danes je programirano nabijanje ure s cerkvenih stolpov: ta zvok ima grozljive frekvence, vplivajo na ljudi, ki se tega ne zavedajo, na ptiče, na čebele, na vse! Ure imamo danes vsi vsepovsod, ne potrebujemo nabijanja: z Iniciativo za mirno sožitje in blagor vseh smo v Piranu dosegli, da je mir od enajstih zvečer do šestih zjutraj.

Več v Jani št. 30

Tekst: MIŠA ČERMAK, foto: ŠIMEN ZUPANČIČ