Nasveti

Sočne rožnate ustnice

Jana
5. 11. 2009, 14.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Rožnate barve, pomešane s kožnimi odtenki, so letos doživele pravi preporod. V skladu s smernicami naravnega videza, ki je postal priljubljen poleti in se nadaljuje v jesen, so ličila, ki se mu lepo podajo, le rahlo obarvana in omogočajo mladosten ter svež videz.

Arhiv Svet24
Rožnate barve, pomešane s kožnimi odtenki, so letos doživele pravi preporod. V skladu s smernicami naravnega videza, ki je postal priljubljen poleti in se nadaljuje v jesen, so ličila, ki se mu lepo podajo, le rahlo obarvana in omogočajo mladosten ter svež videz. Rožnati odtenki so letos primerni za vse starosti in vse vrste kože.

Ustrezni odtenek
Če imamo zelo svetle lase, izbiramo med svetlo rožnatimi odtenki. Pri svetlih, medeno obarvanih laseh je učinek lepši, če uporabimo rožnato, pomešano z barvo breskve. Tako za rjave kot za rdečkaste lase so primernejši nekoliko temnejši rožnati odtenki. Črnim lasem pa se najlepše podajo odtenki rožnato slivovih barv.

Najlepši učinek
Ne glede na to, kateri odtenek nam najbolj ustreza, moramo najprej poskrbeti za vlažnost ustnic in kože okoli njih. Tako bomo tudi lažje izbrali ustrezen odtenek in ustnice bodo videti še lepše.

Več v Jani št 44, 3.11.2009