Nasveti

Neonske barve

Jana
21. 2. 2011, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pobrskali smo po spomladanskih novostih in med njimi izbrali podobe, ki zares navdušijo. Tiste »uau!«, ki ne bodo na kolena spravile le sladokuscev in modno norih, temveč tudi druge, vse, ki zahtevajo primerno, a radi oblečejo, kar je lepo.

arhiv svet 24
Pobrskali smo po spomladanskih  novostih in med njimi izbrali podobe, ki zares navdušijo. Tiste »uau!«, ki ne bodo na kolena spravile le sladokuscev in modno norih, temveč tudi druge, vse, ki zahtevajo primerno, a radi oblečejo, kar je lepo. 

Neonske barve in spomladanska zelena po dolgi zimi so paša za oči. Neskončno prijajo in polepšajo vsakršno polt. Sestavljajte jih v nenavadnih kombinacijah, z zelo poletnimi ali povsem zimskimi vzorci. Učinkuje! 

Oranžna je nova rdeča. Z njo poslovni garderobi vlijete življenje. Pri Max Mari so šli korak dlje in izpiljen kroj blazerja posodobili z maksimalno športnim duhom hlač. V enaki barvi. 

Nove oprijete poletne cigaretaste hlače postavijo na ogled gležnje in zapeljive poletne sandale. Športno zasnovanim kosom se približajte z bleščečimi poletnimi detajli, da jih poudarite. Učinkovalo bo mladostno, a šik.  

Čeprav prisegate na preproste klasične linije in dolžine, ki vam koristijo ter delajo za vas, lahko, nasprotno, norite z barvami. Polagajte jih v plasteh. Pod tanek moder plašč navlecite še tanjši svetlo moder blazer.  Na primer.  

Še ena od podob, ki s povsem dnevnim, uporabnim krojem in rezi, a z gala večernim prijemom, ko gre za materiale in videz, gledalce spravi na kolena. Sveže, zelo žensko in z okusom po Šanghaju.