Mnenja

Prostovoljno pred poroto: Kolegova sestra na portalu z žgečkljivimi fotografijami

Uredništvo
28. 2. 2024, 09.00
Deli članek:

Bralec Nik je na portalu z žgečkljivimi fotografijami opazil kolegovo sestro. 'Meni ne bi bilo vseeno, če bi se moja sestra ukvarjala s čim takim, da bi jo gledali in se ob njej slinili moji kolegi, zato se zdaj sprašujem, ali naj kolegu omenim, kaj počne njegova sestra, ali ne?'

Profimedia
fotografija je simbolična

Imate tudi vi nevšečnost, ki bi ji radi prišli do dna s pomočjo porote? Porotnikom pišite na: Revija Jana, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje ali na e-naslov: jana@media24.si, s pripisom Prostovoljno pred poroto.

"Verjetno ste že slišali za portale z žgečkljivimi fotografijami, jaz se kar rad zadržujem na njih, punce so v večini lepe, domiselne, dobim kakšno idejo za igrico s svojo deklico, tega ne jemljem kot varanje, pač malo pogledaš, dotikaš se pa ne. Sem se pa zdaj čisto nehote znašel pred hudo dilemo, saj sem na enem od portalov naletel na kolegovo sestro. S tem kolegom sva si res dobra, ni moj najboljši prijatelj, se pa s širšo družbo veliko druživa, nekajkrat smo bili celo skupaj na počitnicah. Tudi njegova sestra je bila nekajkrat v naši družbi, dokaj neopazna, tiha miška, študentka, zdaj jo pa zagledam vso razgreto in namigujočo. In potem – niti ne vem, kako je do tega prišlo – se je izkazalo, da jo je tudi nekaj drugih fantov iz naše družbe opazilo na tem portalu pa tudi na nekaj tujih, se pravi, da ima kar razširjeno mrežo spletnega pojavljanja. Nisem licemerski, se zavedam, da je veliko punc na teh portalih sester, hčera itd., ampak jaz njihovih bratov in staršev ne poznam in jih zaradi svojega gledanja nikoli ne bom spravil v neprijeten položaj, če me razumete. Meni ne bi bilo vseeno, če bi se moja sestra ukvarjala s čim takim, da bi jo gledali in se ob njej slinili moji kolegi, zato se zdaj sprašujem, ali naj kolegu omenim, kaj počne njegova sestra, ali ne? Ko poslušam komentarje o njej in če pomisli, da bi se tako pogovarjali o moji sestri … Res ni fajn. Kaj bi vi naredili?

Odgovore porotnikov si lahko preberete v reviji Jana, št. 9., 27. februar, 2024.

revija Jana
Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!