Ljudje

Izbrali so Evinega fanta leta!

Jana
11. 12. 2009, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Med 7 finalisti, ki so se potegovali za laskavi naslov Evin fant leta, je žirijo najbolj prepričal Tin Omahen.

V Planetu Tuš v Kranju so v petek, 11. decembra, izbrali Evinega fanta leta. Med 7 finalisti, ki so se potegovali za laskavi naslov, je žirijo najbolj prepričal Tin Omahen! Prvi spremljevalec je postal Jan Kovačič, drugi spremljevalec pa Aljaž Pozeš.

Kdo vse je bil tam?
Modno-glasbeno obarvan dogodek je pritegnil mnogo znanih obrazov. Med obiskovalci smo lako opazili lepotico Natašo Pinoza in nekatere tekmovalce iz resničnostnega šova Kmetija slavnih, od katerih je veliko pozornosti požel Artur Štern, ki se je na dogodek pripeljal v limuzini Casino Kongo. 
Za rdečo nit dogodka, ki ga je povezovala Nina Osenar, so organizatorji izbrali resničnostne šove, zato so morali kandidati za Evinega fanta leta na odru opravljati razne naloge, ki jih je kritično komentiral najbolj analitičen komentator s Kmetije slavnih Mark Žitnik. Najbolj ga je prepričal Tin Omahen.

Kdo je fante uredil?
Poleg opravljanja nalog so se morali fantje izkazati tudi kot manekeni, in sicer v dveh izhodih: v perilu in v elegantnih oblačilih R Exclusive by Rašica in Trussardi Jeans, krasili pa so jih modni dodatki Tru Trussardi iz 1. linije.
Izhodom fantov so piko na i dodali spretni frizerji Keune, ki so fante razveselili tudi s presenečenjem - Keune Care Man Line, novo moško linijo za lase. Finalisti za Evinega fanta leta bodo tako prvi v Sloveniji, ki bodo lahko preizkusili novi izdelek. 

Kdo je bil v žiriji?
Kandidate je ves čas spremljalo budno oko žirije, ki so jo sestavljali Miss Universe 2009 Mirela Korać, predstavnika sponzorjev Tuša in Old Spice (Procter&Gamble) ter tekmovalki Kmetije slavnih Maja Malnar in Alenka Sivka. Zadnja je z občinstvom delila tudi nekaj skrivnosti s Kmetije slavnih.  

Vrhunec večera je seveda predstavljalo imenovanje prvega Evinega fanta leta, naziv si je prislužil Tin Omahen, prvi spremljevalec je postal Jan Kovačič, drugi pa Aljaž Pozeš. Zmagovalec je za nagrado prejel 600 evrov vreden telefon Samsung Armani in objavo fotografij v modno-lepotnih rubrikah revij Eva in Obrazi.
Tudi ostali kandidati domov niso odšli praznih rok. Nagradili smo jih z razvitimi profesionalnimi fotografijami za svoje booke, za katere jih je naličila vizažistka Bojana Zmazek, fotografije pa je posnela fotografinja Maja Slavec.

Več o Evinem fantu leta si preberite tukaj!