Ljudje

Končno se je začelo!

Jana
1. 3. 2010, 13.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V soboto, 20. februarja, se je zgodil prvi predizbor za Miss Universe 2010. Strokovna žirija, ki so jo sestavljali modni fotograf Dejan Nikolič, vizažistka Anja Vodopivec ter modna poznavalka Breda Mijovič, je izbrala prve srečnice, ki bodo imele možnost potegovati se za sanjski naziv najlepše v vesolju.

V soboto, 20. februarja, se je zgodil prvi predizbor za Miss Universe 2010. Strokovna žirija, ki so jo sestavljali modni fotograf Dejan Nikolič, vizažistka Anja Vodopivec ter modna poznavalka Breda Mijovič, je izbrala prve srečnice, ki bodo imele možnost potegovati se za sanjski naziv najlepše v vesolju. Dekleta so se predstavila v elegantnih dnevnih oblačilih ter kopalkah, na koncu je sledil še osebni pogovor kandidatke z žirijo ter skupinsko fotografiranje.

A nič še ni izgubljeno, še vedno imaš vse možnosti, da postaneš deseta miss in uresničiš svoje sanje! Prijavi se in morda boš ravno ti tista, ki bo zastopala Slovenijo na svetovnem izboru in se izobraževala na svetovno priznani New York Film Academy, na kateri so se šolale mnoge hollywoodske zvezde. In to s plačanim bivanjem v New Yorku in mesečno žepnino 1000 $!

In še poziv za fante: prijavi svoje dekle, prijateljico, sestro … in sodeluj v žrebanju za tri LCD televizorje!

Več o nagradni igri, aktualnem izboru, video posnetek s kastinga in prijavnico najdeš na www.missuniverseslovenia.si.