Alter

Kar danes misliš, jutri živiš

Milka Krapež
19. 10. 2015, 23.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pri bioenergetičarki, ki odpravlja blokade zaradi šokov in travm

Tanja Koller je bioenergetičarka, Slovenka, ki živi in dela onkraj slovenske meje v Avstriji, le streljaj od Gornje Radgone. Veliko Slovenk in Slovencev jo obiskuje, potem ko obupajo nad zdravniki, ki jim ne morejo več pomagati. Gospa Tanja poskuša vsakemu pomagati in večinoma ji to tudi uspe. Zato smo jo obiskali in preizkusili, kaj se pri njej dogaja.

»Delam po metodi nemškega zdravilca Horsta Krohneja, ki je skoraj 20 let raziskoval, kako potekajo energije, kako lahko vplivamo nanje. Sicer je že starejši, vendar v Evropi in v svetu zelo dobro znan,« je najprej povedala. »Najpomembneje je, da poiščemo vzroke za bolezni. Če vemo, zakaj nam nagaja želodec ali pa imamo migreno, vsako leto petkrat prehlad, je mogoče bolezen odpraviti. Vsaka bolezen ima vzrok, ki ga lahko ugotovimo ali iz čaker ali pa iz življenjskega koledarja, ki je na glavi. Življenjski koledar se začne nad ušesom, tam je mogoče videti, kaj se je dogajalo, ko ste bili še zarodek v materinem telesu, kdaj ste doživeli šok, ki ga vaša duša še ni sprostila, in zakaj –  zato ker še ni bil čas za to ali ker je bila travma prehuda.«

Fantič je nehal jecljati. »Dostikrat se zgodi, da nosimo s sabo pretrese, ki jih je doživljala mama med nosečnostjo. Na primer, fantič, star okrog štiri leta, je jecljal. Mama ga je pripeljala k meni. Ugotovila sem, da je v šestem mesecu nosečnosti doživela pretres in se je ta prenesel na otroka. Stres je povzročil kratko prekinitev pretoka kisika v možgane. Moje delo je, da pomagam, dam ljudem impulz, blokado pa potem odpravi vsak sam. Drugače povedano, pomagam jim pri samozdravljenju. Pri tem fantu sem harmonizirala ustrezno čakro, to je bila šesta oziroma grlena. Reakcija je bila tako močna, da je otrok, ko sta z mamo odšla, zunaj začel neprekinjeno govoriti im ni več jecljal. Kaj se zgodi? Duša, duh na temelju notranje komunikacije prepozna, kaj se je zgodilo. Tako je mogoče odpraviti posledice stresa,« je razložila gospa Tanja.

Članek v celoti preberite v reviji Zarja št. 18, 20.10.2015