Alter

Nove zdravilne frekvence

Miša Čermak
2. 6. 2010, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zakaj se ugledni zdravniki in znanstveniki zanimajo za edinstvena poročila o zdravljenjih dr. Erica Pearla? Kaj pomeni, ko njegovi pacienti poročajo o nenadnem izginotju raka, aidsa, cerebralne paralize, sindroma izgorelosti?

Zakaj se ugledni zdravniki in znanstveniki zanimajo za edinstvena poročila o zdravljenjih dr. Erica Pearla? Kaj pomeni, ko njegovi pacienti poročajo o nenadnem izginotju raka, aidsa, cerebralne paralize, sindroma izgorelosti? Vsi ti ljudje so povezani z zdravilnimi frekvencami univerzuma, pravi zdraviteljica Anita Kejžar Škulj, ki je v Slovenijo pripeljala knjigo dr. Pearla Ponovno povezani: zdravi sebe, zdravi druge, prevedeno v že 36 svetovnih jezikov. V njej nas avtor duhovito vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost zdravljenja, do najpomembnejšega sporočila: vir zdravilnih frekvenc lahko uporabljamo vsi!

Kako ste kot fizioterapevtka postali zdraviteljica?
Že med izobraževanjem sem s shiatsu in kitajsko tradicionalno masažo ter pozneje z zdravilstvom začela raziskovati, kaj še obstaja zunaj fizičnega telesa. Ob diplomi sem rodila sina in se hkrati odločila za samostojno pot. Odšla sem na triletno šolanje zdravilstva v Anglijo, polaganje rok po metodi Barbare Brennan, in nadaljevala štiriletno šolo telesne psihoterapije, ki deluje na čustva, telo, um in duha. Videla sem, kako lepo zdravilski del in psihoterapija učinkujeta skupaj. No, ko sem končala to sedemletno potovanje, sem odkrila ponovno povezavo.
Kako ste jo odkrili in kaj ponovna povezava sploh je?
Ko mi je kolegica omenila, da se je naučila nekaj novega, me sprva ni zanimalo, nato sem le šla na tri zdravljenja k njej. Kajti moja osnovna težava zadnjih trinajstih let samostojnosti je bila, kako preživeti in povezati mesec z mesecem. Po teh treh zdravljenjih sem pričakovala, da se bo jutri ali v naslednjem tednu pri denarju kaj spremenilo. Pa se ni. Kolegico sem vprašala, ali sem sploh povezana. Si, je rekla, a dovoli si sprejeti. To je bilo težko!
In kako ste to storili – ste se prepustili, ne razmišljali o tem?
Tako je. Že v mesecu dni so se začele spremembe na različnih področjih mojega življenja: najprej več notranje moči – stvari nisem več prelagala, odlagala, takoj sem se jih lotila, postala sem učinkovitejša in dejavnejša, zvečer, recimo, sem namesto čemenja pred televizijo spekla pecivo. Na moje delavnice se je s prav enakim vabilom kot vedno namesto desetih prijavilo štiriindvajset ljudi. Za petdeset odstotkov se je povečalo tudi število mojih strank – ne da bi se posebno trudila. Kjer sem želela spremembo, se je ta preprosto zgodila in ostala. Sem pa zaradi slabih izkušenj težko sprejela dober položaj in nisem zaupala. A po pol leta sem počistila tudi to. Dovolila sem si biti uspešna.
Kaj je torej ponovna povezava?
Ponovna povezava so nove frekvence zdravljenja, ki so prišle na Zemljo. Je celovit proces ponovnega povezovanja s popolnostjo univerzuma. V daljni preteklosti je človeštvo z razširjeno energijsko mrežo že bilo povezano z univerzumom, kar nam je omogočalo, da smo dlje živeli, bili bolj zdravi in celoviti. Naravna inteligenca telesa se odzove na zdravilne frekvence. Pogosti posledici sta ozdravitev in pospešitev razvoja na vseh ravneh.

Več v Jani št.22, 1.6.2010