Alter

Novi svet prihaja!

Miša Čermak
8. 6. 2010, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

»Vesolje trka na dvoriščna vrata, prihaja astrološki dogodek leta! Vplivna planeta Uran (revolucija) in Jupiter (napredek) sta skupaj prestopila mejo med znamenjema Rib in Ovna,« opozarja astrologinja Ana Malenica na obdobje velikih sprememb, ki smo jim in jim bomo priča.

»Vesolje trka na dvoriščna vrata, prihaja astrološki dogodek leta! Vplivna planeta Uran (revolucija) in Jupiter (napredek) sta skupaj prestopila mejo med znamenjema Rib in Ovna,« opozarja astrologinja Ana Malenica na obdobje velikih sprememb, ki smo jim in jim bomo priča. Zato so se povezali dobro misleči ljudje, staknili glave in se, ker so pač misli vsakega posameznika izredno pomembne, odločili za skupni objem, ki bo segal tudi čez slovenske meje. Dvanajstega junija ob dvanajsti uri se bodo tako na Jakopičevem sprehajališču v Tivoliju objemali znanci in neznanci, na domačih dvoriščih pa sorodniki, prijatelji, sosedje in vsi ljudje čistega srca, ki želijo s pozitivno mislijo dvigniti raven energije na vsem planetu!

Sedemintrideset let se ukvarjate z astrologijo, čeprav ste prometna inženirka. Zakaj, kaj vas je potegnilo v astrologijo?
Vprašanja, na katera mi nihče ni znal odgovoriti. Rodila sem se v državi, v kateri alternativa sama po sebi ni bila dobro sprejeta. Odraščala sem ob krušni materi z nekaterimi strahovi, ki me je skušala čim bolj prizemljiti: vedno je govorila, da je zelo lahko preiti s slabega na dobro, nasprotno pa je zelo težko: in glede na to, da sem že kot otrok kazala znamenja drugačnosti, zastavljala čudna vprašanja, zaslutila smrti in podobne stvari in pomagala pri krivicah …
No, lahko bi iskali odgovore tudi z vedeževanjem in podobnim
Luna me je nosila! Ko so me ponoči, staro šest let, našli na balkonski ograji in me vprašali, kaj delam tam, sem rekla, da čakam, da pridejo pome z neba. Ko sem gledala v zvezde, se mi je namreč zdelo, da sem tam doma.
Kako ste prišli v stik z astrologijo?
Pri devetnajstih sem obiskala priznanega astrologa Mileta Dupora, ki mi je izdelal astrološko karto, ne da bi vedela, da je to pred leti storila že moja mama. Šele ko je pred petnajstimi leti umirala, mi je povedala, kaj je napisal: da bom imela težko pot, da sem doma iz Plejad in da je moja pot astrologija. Enako je povedal njej in meni! Šele zdaj si upam biti astrologinja, čeprav me spremlja vse življenje in sem zares dobivala klofute kot opozorilo, da moram iti po svoje. Tudi v poslovnem svetu me je spremljala astrologija – vsak pogovor se je končal z njo.
Kako so ljudje izvedeli za vas?
Tega se ne da pojasniti – pritegnili smo se: kar koli in kjer koli sem delala, so k meni prišli ljudje, ki so potrebovali nasvet. Saj bi lahko bila tudi vedeževalka, a ugotovila sem, da so ljudje najdovzetnejši za astrologijo, češ, astrolog nekaj ve. A zame je astrologija samo orodje: vidim, čutim stvari, ki jih kot astrologinja ne znam pojasniti, toda ljudje vedno želijo dokaze, in če sem znala astrološko dokazati, so bili dovzetni.
K vam prihajajo ugledni ljudje na visokih položajih, vplivni, iz sveta posla.

Več v Jani št.23, 8.6.2010