Zdravje

Preobrazba: Osvežen in mladostnejši videz

Mateja Špiranec / revija Bodi zdrava
13. 9. 2023, 17.00
Posodobljeno: 21. 9. 2023, 14.01
Deli članek:

Nataša, bralka revije BZ, nam je pisala, da jih sicer šteje 55, a si vseeno želi videti našo preobrazbo tudi na sebi. S povabilom nismo prav dolgo omahovali, saj je bila celotna ekipa mnenja, da lahko prijetno Natašo s pravimi ličili precej pomladimo in naredimo njen videz predvsem veliko bolj svež. Presodite sami, ali nam je uspelo.

SLAĐAN LJUBOJEVIĆ
Nataša prej in potem

Bi se preobraziti tudi vi? Dobrodošli, veseli vas bomo! Pišite nam na elektronski naslov bodizdrava@media24.si s pripisom PREOBRAZBA.

POSTOPEK LIČENJA

V zelo prijetnem vzdušju je vizažistka dm-a Jana Oblak preobrazbo začela tako, da je Natašino kožo najprej očistila, potem pa dodobra navlažila s serumom. Hkrati je z njegovim nanosom poskrbela tudi za zmanjšanje videza gubic in njihove globine. Temu je sledil nanos dnevne kreme Q10, bogate z naravnim Q10, ki je učinkovit dobavitelj energije celicam in tako aktivno pripomore k regeneraciji kože. Šele nato je bil čas za začetek ličenja z ličili, pri tem pa je bil najpomembnejši del izbor prave podlage.

SLAĐAN LJUBOJEVIĆ
Nataša prej

Jana je bila pozorna na to, da je podlaga lahka in da se zato ne zareže v gube, saj to naredi celoten videz bolj utrujen, namesto da bi ga osvežil. Po nanosu podlage je vizažistka s posebno tehniko naličila tudi Natašine oči (konkretneje se lotila tudi podočnjakov in dviga pogleda), naličila pa je seveda tudi lica in ustnice. Celoten postopek ličenja si oglejte na naši FB-strani – Fb znak – Bodi zdrava. Nataša je bila ob koncu nad svojo podobo zelo navdušena, prav tako pa tudi nad dejstvom, da je lahko vse izdelke, s katerimi je potekala njena preobrazba, odnesla s sabo domov.

SLAĐAN LJUBOJEVIĆ
Nataša potem

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

revija Bodi Zdrava
Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Vabljeni k branju!