RAZŠIRITEV IN PRENOVA Razvajajte se v edinstvenih butičnih hotelih in bogati ponudbi

Terme Dobrna, kraj dobrega počutja že več kot 600 let

Oglasno sporočilo
29. 9. 2021, 08.48
Posodobljeno: 29. 9. 2021, 09.43
Deli članek:

Zgodba o Termah Dobrna je bila prvič zapisana že pred več kot šestimi stoletji, ko so zdravilne lastnosti in blagodejnosti občudovali stari Kelti in Rimljani.

Sašo Švigelj
Reportaža Terme Dobrna

Terme Dobrna so kraj, kamor so že nekoč zahajali izjemni posamezniki in številni rodovi, ki so bivali in iskali navdih življenja. Zmeraj jih je na isti kraj pripeljala voda, ki kot sama zgodba izvira v globinah in privre na dan ter tako zdravi in razvaja petične goste.

Termanla voda v zdravilne namene

Vse od prvih najdb se dobrnska termalna voda uporablja v zdravilne namene, za zdravljenje različnih obolenj ter izboljšanje celotne psihofizične sposobnosti posameznikov. Termalna voda se uporablja tudi kot idealno sredstvo pri zdravljenju ginekoloških, uroloških, revmatičnih in revmatizmu sorodnih obolenj. V Termah Dobrna stalno stremijo k razvoju zdravstvenih programov, ki pripomorejo k boljši kakovosti življenja ter skrbijo za izboljšanje počutja ali zdravstvenega stanja uporabnika.

Edinstveni programi

Z razvijanjem novih edinstvenih programov, kot so borelioza, post covid-19 rehabilitacija, motnje spanca in intravenozni vitaminski koktajl, stremijo k nadstandardni ponudbi. Poleg medicinske dejavnosti ter »leisure« turizma razvijajo tudi butični turizem višjega nivoja. Lani so odprli tudi nov butični hotel Boutique Hotel Dobrna, ki s 13 ekskluzivnimi sobami nudi udobje bivanja še za tako izoblikovane okuse gostov.

Razširjena ponudba

Razširitev se je zgodila letos avgusta, ko je z obnovo zaživela nekoč pomožna stavba takratni Gosposki hiši, današnji Boutique Hotel Dobrna, kjer je nastalo šest ekskluzivnih apartmajev, imenovanih Spa Suite Dobrna, s štirimi zvezdicami. Ti nudijo zasebno spa doživetje za obiskovalce in predstavljajo vrhunec udobja, prestiža in elegance bivanja. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno, prho termalni dež ter zunanjo leseno kad z naravno termalno vodo, ki priteče neposredno iz termalnega vrelca.

V Termah Dobrna tako z veliko mero skrbnosti in zavzetosti skrbijo za tradicijo in sledijo razvoju butične turistične ponudbe.

(oglasno sporočilo)