Zdravje

Aktualno! Znova do specialistov brez čakalne dobe s povračilom stroškov zdravljenja

Oglasno sporočilo
1. 3. 2020, 10.00
Posodobljeno: 8. 6. 2020, 17.25
Deli članek:

Paciente, ki imajo napotnico in bi želeli zdravljenje brez čakalne dobe, znova naročamo na specialistične zdravstvene storitve na Hrvaško s povračilom stroškov zdravljenja od obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Inštitut za varstvo pacientov - IVP
Inštitut za varstvo pacientov - IVP
Naročanje nudimo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure na 041 980 950, 031 896 220 in info@happymed.si, info@ivp.si.

"Brez čakalne dobe naročamo na zdravljenje v tujini tudi paciente, ki so vpisani na čakalni seznam pri izvajalcu v Sloveniji ali želijo menjavo specialista zaradi nezadovoljstva s potekom ali rezultati zdravljenja pri lečečemu specialistu," je povedala Natalija Sakelšek, direktorica Inštituta za varstvo pacientov in zdravstvene poslovalnice HAPPYMED.

Vse specialistične zdravstvene storitve ostajajo brez čakalne dobe

Pacienta naročimo na specialističen pregled in zdravljenje brez čakalne dobe. Po opravljeni zdravstveni storitvi zanj sestavimo formalno dokumentacijo, ki je podlaga za povračilo stroškov zdravljenja od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). ZZZS povrne strošek zdravljenja v 60 dneh, po naši statistiki pa običajno v 30 dneh od prejema zahteve za povračilo.

Kirurški posegi najkasneje v dveh mesecih od naročila

Zahtevne kirurške obravnave uredimo pacientu najkasneje v dveh mesecih od naročila na poseg v tujino. Dvomesečni rok je obdobje, ko ZZZS odloča o odobritvi čezmejne operacije. Tu so najpogostejše nevrokirurške in ortopedske obravnave, za katere je v Sloveniji lahko čakalna doba tudi štiri (4) leta.

Dobra novica za paciente v zobozdravstvu

Takojšen je sprejem pacienta v specialistični zobozdravstveni dejavnosti. Endodontsko zdravljenje, zobni aparat, zdravljenje parodontoze, oralna kirurgija se opravijo takoj.  Specialistična zdravljenja zob opravljajo profesorji, docenti, specialisti vseh vej dentalne medicine, med njim je tudi stalni izvedenec za stomatologijo.

Otroci do ortodonta takoj

Ortodont za otroke opravi pregled in namesti zobni aparat pri otroku takoj. Za ortodontsko zdravljenje smo izbrali le najboljše zagrebške in istrske ortodonte ter izdelali specializiran portal Ortodont Takoj, ki je postal središče za ortodontsko zdravljenje v tujini.

##IMAGE-1045577##

Endodontsko zdravljenje zoba v samo enem obisku

Endodontsko zdravljenje opravi endodont z najnovejšim Carl Zeiss mikroskopom v samo enem obisku. Obenem pacientu pregleda vse zobe in ustno votlino. Promocijo ohranitve zob s pravočasnim obiskom endodonta izvajamo tudi na portalu Endodont Takoj.

Operacija hrbtenice in ortopedske operacije brez čakalne dobe

Pacientom opravimo načrtovano zdravljenje v tujini za najzahtevnejše medicinske posege. Kot je operacija hrbtenice in druge nevrokirurške ali ortopedske operacije, ki, pravočasno opravljene, izboljšujejo pričakovane izide zdravljenja kot kakovost življenja pri pacientih. Operacije hrbtenice in ortopedske operacije se izvajajo z minimalno invazivno kirurgijo. Minimalno invazivna je tudi kirurgija stopala, kjer je najpogostejša operacija nožnega palca (hallux valgus).

Operacija krčnih žil, korekcija vek in operacija nosu

Brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja so pacientom na voljo laserska operacija krčnih žil, zgornja blefaroplastika in rinoplastika v otorinolaringologiji, pri kateri se lahko v istem kirurškem aktu opravi tudi estetska operacija nosu z doplačilom.

Najnovejša kemoterapija za raka prostate

Redno skrbimo za seznanitev z najnovejšimi metodami zdravljenja, ki v Sloveniji niso na voljo in jih na zahtevo pacienta tudi poiščemo. Med njimi je najnovejša kemoterapija za raka prostate na Dunaju, na katero že naročamo onkološke bolnike, saj je mejni prehod z Avstrijo znova odprt.

Vodilne reference in maksimalna povračila stroškov zdravljenja

Inštitut za varstvo pacientov je vodilni zasebni izvajalec za načrtovano zdravljenje v tujini in sinonim za maksimalna povračila stroškov zdravljenja od ZZZS. Obenem pa za mrežo vrhunskih specialistov zdravnikov, zobozdravnikov, kirurgov in onkologov, ki pomagajo pacientom do takojšnje ozdravitve.

Naročite se na zdravljenje brez čakalne dobe

Specialistične zdravstvene storitve so vam na voljo v zdravstveni poslovalnici HAPPYMED in na uradni strani Inštituta za varstvo pacientov.

Naročanje nudimo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure na 041 980 950, 031 896 220 in info@happymed.si, info@ivp.si.

Avtor: Inštitut za varstvo pacientov; www.ivp.si