Zdravje

Poslovite se od neprespanih noči z Noxano izdelki!

Oglasno sporočilo
1. 9. 2018, 13.46
Posodobljeno: 26. 10. 2018, 14.25
Deli članek:

Prestižna linija Noxano spalnega programa vam omogoča, da se poslovite od neprespanih noči in pozdravite naspana jutra!

Promocijsko gradivo
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!
Naravna in okolju prijazna linija spalnega programa blagovne znamke Noxano, zagotavlja udobno in sproščujoče spanje na skrbno izbranih materialih visoke kakovosti. V podjetju, v katerem prisegajo na evropsko kakovost in slovensko tradicijo izdelave, so poskrbeli, da so njihova ležišča izdelana v Italiji, spalni seti - odeje in vzglavniki pa v Sloveniji. 
Kapok: revolucionarni material za kakovostno spanje 
V podjetju Noxano so eni izmed prvih, ki so za svoje stranke izbrali material Kapok. Gre za 100% organski material, ki nima škodljivega vpliva na okolje. Je 8-krat bolj zračen od bombaža, zato deluje kot naravni puh in predstavlja izjemen termo regulator. To pomeni, da celotna linija zagotavlja svež spanec brez potenja.

Promocijsko gradivo
Kapok - svilnata preja za udoben spanec.
Zaradi svoje obstojnosti pa nudi brezskrbno sveže spalno okolje v vseh letnih časih. Je pravi naravni hipoalergen, zato ne privlači prahu ter pršic in je primeren za alergike in asmatike. Za še mehkejše, še udobnejše in še bolj kakovostno spanje, so v podjetju izdelkom dodali aloe vero. 

Promocijsko gradivo
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!

Visokokakovostni izdelki spalnega programa Noxano, med katere spadajo vzglavniki, odeje in ležišča, vas bodo popeljali v izjemen spanec. Zaradi lahkega vzdrževanja, izjemne prilagodljivosti in učinkovite možnosti shranjevanja pa vam omogočajo, da jih prilagajate po lastnih željah in s seboj vzamete praktično vsepovsod.