Video: Ninina zdrava zaobljuba

»100 družinam želim izboljšati kvaliteto prehranjevanja!«

Alma Glumac
20. 3. 2017, 13.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Akciji ZDRAVA SLOVENIJA , kjer spodbujamo zdrave novoletne zaobljube in jih ob pomoči osebnega trenerja Toma Berliča in ob spodbudi olimpijcev pomagamo uresničiti, se je pridružila simpatična Kranjčanka Nina Živič s prav posebno zdravo zaobljubo.

Z osebnim trenerjem Tomom sta se odlično ujela!

Rojena Kranjčanka je pet let živela na Primorskem, kjer je študirala, lanskega aprila pa jo je ljubezen pripeljala v Ljubljano. Nina je živahno dekle, ki jo zanima vse povezano z zdravim aktivnim življenjskim stilom. »Vedno si poskušam postaviti nove in nove izzive. S svetovanjem o zdravem aktivnem življenjskem stilu se tako za hobi ukvarjam že kar nekaj let in v tem času se je zgodilo ogromno rezultatov, stopljenih maščob, pridobljenih mišic in veliiiikih nasmehov - to in hvaležnost varovancev me žene naprej. V enem obdobju smo v Kopru imeli tudi Hiško Rezultatov, klub kjer smo delali delavnice uravnotežene prehrane in vadbe, individualna svetovanja, meritve telesne sestave in še marsikaj drugega,« ponosno pove Nina. Drugače pa v prostem času veliko potuje in spoznava različne ljudi in kulture. Rada tudi bere, plava, smuča, se druži s prijatelji ob morju ...

Hvaležna sem, da si olimpijci vzamejo čas in so pripravljeni svoje izkušnje deliti z nami.


Katera je vaša zdrava zaobljuba in zakaj ravno ta?

»Moja zdrava zaobljuba je pomagati 100 družinam, da si izboljšajo kvaliteto prehranjevanja - včasih je potrebno tako malo, pa se poznajo tako velike spremembe. Hvaležnost, ki jo dobiš nazaj že v kratkem času je neizmerna. Ampak najprej je treba pomesti pred svojim pragom, predno začnemo pametovati drugim! Prav zato bi rada bila vzgled drugim in odločena sem priti do svoje najboljše forme.«

Ste jo kdaj že poskusili uresničiti, pa vam samim ni uspelo?

»Ne še. Letos spomladi bom diplomirala iz prehranskega svetovanja - dietetike, s tem se je zaključilo eno obdobje. Zato je čas, da naredim in osvojim nov projekt!« se smeje simpatična Nina.

Mislite, da bo sedaj drugače, ker so zraven olimpijci in izkušeni strokovnjaki?

»Seveda! Prepričana sem, da se moramo obkrožiti z ljudmi, ki so boljši od nas, saj lahko samo tako napredujemo.«

Kaj vam pomeni podpora olimpijcev?

»Hvaležna sem, da si vzamejo čas in so pripravljeni svoje izkušnje deliti z nami.«


Čigava bo lovorika

Vsi srečni izžrebanci, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja, že pridno trenirajo in se potegujejo za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. Če bodo vztrajali na novi poti do zdravja in boljšega počutja in če bodo uspešni, bodo lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika jim bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov. Korenito bodo morali spremeniti svoje življenjske navade, jedilnik, se začeti gibati in uravnoteženo prehranjevati. Hkrati ne bo prostora za poškodbe, zato bodo morali trenirati po pameti. Komu bo uspelo? Kdo bo postal Specialist zdrave zaobljube?

Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na www.as-klub.si.