Terme Dobrna

Čas je za poletno razvajanje

Oglasno sporočilo
27. 6. 2024, 07.51
Posodobljeno: 3. 7. 2024, 11.56
Deli članek:

Odmislite obveznosti in se predajte poletni svežini termalnih vrelcev. Uživajte v trenutkih poležavanja ob bazenu, z dobro knjigo v roki in najboljšo družbo za klepet. Na oddihu ne pozabite na dobro mero aktivnosti. Raziščite okolico in odkrijte skrite bisere narave, ki obdajajo kraj pod obronki Paškega Kozjaka.

Uživajte v svežini edinstvene dobrnske termalne vode

Z raznoliko ponudbo paketov si zagotovite dopustovanje v Termah Dobrna po vaši meri.

Ekskluzivno razvajanje nudi nov Apartma Marija 4*

Z izbiro prestižnega apartmaja za vaš oddih lahko snujete svojo individualno dopustniško izkušnjo. Naj vas prevzamejo trenutki razvajanja v popolni zasebnosti apartmaja. Uživajte v turški savni in avtentični kadi, ob pogledih med krošnje dreves.

Novost - Apartma Marija 4* s turško savno

Sprostite se v avtentični kadi s pogledi med krošnje dreves – Apartma Marija 4*

Najem apartmaja vključuje tudi vstop v Arbora Spa, ki nudi razvajanje v turških, finskih in infrardeči savni, zunanjem jacuzziju ter poležavanje v kabanah, s pogledi na zeleno pokrajino.

Arbora Spa se nahaja na 500 kvadratnih metrih

Hedonistično razvajanje

Spa Suite Dobrna s savno in leseno kadjo

Si predstavljate, da se lahko kadarkoli v dnevu, brez omejitve, brez odpiralnih časov, tudi sredi noči, razvajate v udobju svojega apartmaja? Apartmaji Spa Suite Dobrna vam nudijo prav to, saj ima vsak svoj spa z leseno kadjo s termalno vodo, ki priteče neposredno iz vrelca, turško savno ter osvežujočo termalno prho.

Raziščite okolico

Popoldan izkoristite za številne aktivnosti, ki so vam na voljo v okolici. Pokrajina, ki se prepleta s peš in kolesarskimi potmi ter bujnim parkom, nudi priložnost za rekreacijo in športne navdušence. Tukaj lahko igrate tenis, si izposodite električna kolesa in električno vozilo za panoramske vožnje, ki so pravo doživetje.

Podajte se do naravne znamenitosti Dobrne - jame Ledenica (Bierkeller) ali v dolino mlinov s 450 let starim ohranjenim Volkovim mlinom. Obiščite domačijo Lamperček, kjer lahko opazujete več kot sto glavo množico jelenov, muflonov in damjakov.

Doživite Terme Dobrna

Preverite ponudbo paketov bivanja v Hotelu Švicarija, Boutique Hotelu Dobrna, Spa Suite Dobrna 4* in Apartmaju Marija 4*

INFORMACIJE:

080 22 10 / 03 78 08 110 / info@terme-dobrna.si / www.terme-dobrna.si

Terme Dobrna, d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna