Zanimivosti

Vdihni Naravo

Oglasno sporočilo
28. 6. 2024, 08.06
Posodobljeno: 2. 7. 2024, 14.47
Deli članek:

»Velnes v Parku Brdo«

"Vdihni Naravo" je sklop 120-minutne kombinacije sprostitvenih tehnik in gibanja v čudovitem naravnem okolju Parka Brdo. Projekt velnes v naravi so na Brdu pri Kranju začeli z junijem 2024 in bo na voljo vse do poznih poletnih dni vsak četrtek in soboto. To območje privablja tako ljubitelje narave kot tiste, ki iščejo sprostitev v mirnem in neokrnjenem okolju Nature 2000.

Program vključuje dihalno vadbo Nirvana, ki umirja, sprosti in osveži. Meditacija petih elementov pomaga vzpostaviti notranje ravnovesje, medtem ko zvočna kopel s tibetanskimi skledami in koshi zvončki popelje v globoko sprostitev vseh čutov.

Programi so zasnovani tako, da jih individualno prilagodijo tudi paru ali zaključeni družbi. V sklopu velnesa v naravi je na voljo tudi oddih v Elegans hotelu Brdo, ki poleg vadb v naravi vključuje tudi bivanje in kulinariko Brdskih kuharskih mojstrov.

Zaradi svojih prizadevanj za ohranitev narave so pred kratkim pridobili mednarodni certifikat Zeleni ključ (Green Key), se priključili Zeleni shemi slovenskega turizma in pridobili certifikat Slovenia Green Accommodation.

Povabite naravo v svojo vadbeno rutino in se prepustite njeni energiji ob strokovnem vodenju terapevtov Wellnessa Elegans na Brdu pri Kranju.

Več informacij in rezervacija:
WELLNESS ELEGANS
T: +386 (0) 4 260 14 71

E: wellness@brdo.si