Tisti dnevi v mesecu

Voditeljica spravila Denisa Avdića v neugoden položaj: "Tečna si!"

R.T.
13. 6. 2024, 13.30
Posodobljeno: 13. 6. 2024, 13.38
Deli članek:

Dekleta iz podcasta Tisti dnevi v mesecu so z novo epizodo, kjer se pogovarjajo o tem, ali sta moški in ženska lahko samo prijatelja, navdušila in zmedla Denisa Avdića.

Radio 1
Denis Avdić

V jutranjem programu na Radiu 1, kjer sta včeraj bila odsotna Jana Morelj in Miha Deželak, so Denisu Avdiću v enem trenutku družbo delala 4 dekleta. Poleg njegove sovoditeljice pripravnice Lare Tošić, je v studio povabil še ostale članice štiriperesne deteljice: Vesno, Barbaro in Kajo. Njihova aktualna epizoda, kjer se pogovarjajo o tem, ali sta moški in ženska lahko samo prijatelja, je bila tudi povod za temo dneva v oddaji.

Radio 1
Junakinje podcasta Tisti dnevi v mesecu.

Tako, kot v podcastu so se dekleta pošteno razgovorila tudi pri Avdiću in niso prav nič 'šparala jezika'. "Vesna, zakaj ti verjameš, da sta moški in ženska lahko prijatelja," jo je vprašal Avdić. "Zato ker imam dva prijatelja že več kot 20 let in jih nikoli nisem želela 'kresnit' in niti onedva mene ne. Pa sta imela priliko, saj sem bila kdaj v opitem, bogem, čustvenem stanju. Denis ali sva midva lahko prijatelja? Jaz pravim, da ja," ga je vprašala voditlica podcasta Vesna Ban. "Midva sva sodelavca že nekaj let, nisva pa prijatelja, ker se ne druživa, ne obiskujeva se. Nimam časa za prijateljstvo še te prijatelje, ki jih imam, nimam časa za njih," je bil iskren Avdić. "Ali bi me rad kresnil? Ne a, ne," je bila brutalno iskrena Vesna. "Ja ne, tečna si kot sto mater, ni šans, kaj bom s tabo," ji je odgovoril Avdić in nasmejal vse v studiu. Na vprašanje deklet, če ima kakšno žensko prijateljico, je rekel, da bi za Jano Morelj lahko rekel, da je njegova prijateljica.

In o čem vse je še tekla, debata, ki je Avdića tako navdušila? Preveri v novi epizodi podcasta.