Zanimivosti

Program zvestobe MERKUR Zate: 8 nasvetov za prihranek pri urejanju doma in vrta

Oglasno sporočilo
6. 6. 2024, 08.51
Deli članek:

Ste ljubitelj urejenega doma in vrta, vendar želite tudi prihraniti? Odkrijte, kako lahko z novim programom zvestobe MERKUR Zate dosežete oba cilja z ekskluzivnimi popusti in ugodnostmi!

Kaj je program zvestobe MERKUR Zate?

MERKURjev program zvestobe je zasnovan z mislijo na uporabnika. Nagradi vsak nakup v obliki dobroimetja in statusnih točk. Z zbiranjem točk napredujete po lestvici paketov iz srebrnega v zlatega in naprej v platinastega. Vsak paket nudi večje ugodnosti, tako v višini popustov kot v naboru storitev.

V program zvestobe se lahko včlanite preko spleta , na voljo pa je tudi mobilna aplikacija, ki vam prinaša še več prednosti ter popoln pregled nad vsemi ugodnostmi, ki smo jih pripravili za vas.

Vas zanima, kako čim prej napredovati k boljšemu paketu? V nadaljevanju vas čaka 8 odličnih nasvetov!

Povrnitev do 4 % vrednosti nakupa

MERKURjev program zvestobe vas ob vsakem nakupu nagradi. Po vsakem nakupu vam MERKUR v obliki dobroimetja podari do 4 % od zneska vašega nakupa. Dobroimetje se vam v obliki popusta ob naslednjem nakupu avtomatsko odšteje od računa – prihranili boste veliko!

Kuponi s popusti na izbrane izdelke

Kot člani programa zvestobe MERKUR Zate boste prejeli personalizirane kupone s popustom za izdelke, ki so ustvarjeni po vaši meri. Če veliko urejate svoj vrt, boste dobili kupone za izdelke, s katerimi lahko poskrbite za še bolj urejeno okolico doma. Ob posebnih priložnostih pa prejmete tudi kupon za popust na izdelek po vaši izbiri!

Redni popusti in akcije le za vas

Še niste član programa MERKUR Zate? Če želite koristiti vse redne akcije in popuste, se hitro včlanite, saj so na voljo le članom.

Prej pridete, prej meljete

V MERKURju so za nove uporabnike pripravili ekskluzivno dobrodošlico – ob prenosu aplikacije prejmete prvih 50 točk, ki bodo poskrbele, da boste napredovali še hitreje. Kliknite tukaj in prenesite aplikacijo zdaj ter si prislužite točke.

Bolj vas MERKUR pozna, bolj vas nagradi

V MERKURju verjamejo, da so prijatelji na prvem mestu! Zato vam za oddajo osebnih podatkov podarijo 50 točk. Prav tako vam dodatnih 20 točk podarijo za vaše mnenje o nakupni izkušnji – tako lahko hitro naberete dodatne točke in se povzpnete do platinastega statusnega paketa ter koristite še boljše ugodnosti.

Vsak 5. nakup še posebej šteje

MERKUR vam ob vsakem nakupu podari dobroimetje, a ob 5. nakupu vas obdari še dodatno. Prejeli boste dodatnih 20 točk – in to ne le enkrat, ampak ob vsakem ponovnem 5. nakupu.

MERKUR nagrajuje digitalno

MERKUR vas nagradi tudi za vašo digitalno aktivnost! Tako vam ob prvem spletnem nakupu podari 50 točk, še dodatnih 50 točk pa prejmete ob vklopu digitalnega računa.

Dodatne ugodnosti

MERKURjeve ugodnosti se tukaj ne ustavijo. Dodatne točke prejmete za rojstni dan in ob obletnicah članstva v programu zvestobe MERKUR Zate. Točke prejmete tudi, če program zvestobe priporočite prijatelju! Vse ugodnosti si lahko ogledate tukaj.

Praktične funkcionalnosti aplikacije MERKUR Zate:

- Enostaven dostop do kartice zvestobe

- Priročno nakupovanje v aplikaciji

- Zbiranje nalepk ugodnosti

- Skeniranje cene v trgovini za preverjanje cene

- Kreiranje nakupovalnega seznama za lažje nakupovanje

- Zbiranje vseh računov na enem mestu

Ne zamudite te ekskluzivne priložnosti, da se pridružite programu MERKUR Zate in začnete koristiti vse njegove prednosti. Prenesite aplikacijo še danes, registrirajte se in prejmite svojih prvih 50 točk! Vse informacije o programu najdete na spletni strani www.merkur.si/zate.

MERKUR Zate – program z ugodnostmi posebej zate!