Zanimivosti

Ali je Dogeverse naslednji $PEPE? - Zadnja priložnost za nakup

Oglasno sporočilo
27. 5. 2024, 07.51
Posodobljeno: 27. 5. 2024, 08.45
Deli članek:

Anonimni vlagatelj je nedavno zaslužil več kot 46,3 milijona dolarjev na Pepe ($PEPE) z začetno naložbo le 3 tisoč dolarjev, kar pomeni 15,433-kratni dobiček. Viralni meme kovanec je zdaj na 9. mestu po mesečnem obsegu trgovanja in je boljši od uveljavljenih meme kovancev, kot sta $DOGE in $SHIB.

Medtem ko prvotni Doge kovanci izgubljajo proti kovancu $PEPE, lahko novi tekmeci, kot je Dogeverse ($DOGEVERSE), izpodbijajo prevlado žabe.

Z manj kot 3 % žetonov, ki so ostali v predprodaji, $DOGEVERSE združuje meme s pravo uporabnostjo, kar je privlačno tako za degene kot za vlagatelje, ki se izogibajo tveganju. 

Obiščite predprodajo Dogeverse

15,433-kratni dobiček na žetonu z ničelno uporabnostjo 

15. aprila 2023 je vlagatelj porabil 3 tisoč dolarjev za 4,9T pravkar lansiranih žetonov $PEPE, ki so bili takrat vredni 0,000000001 dolarja. Nato je prodal 1,41T žetonov $PEPE za 7,4 milijona dolarjev, v lasti pa je imel še naprej 3,5T žetonov $PEPE. 

Leto pozneje, maja 2024, je vlagatelj prodal svoj preostali delež žetonov $PEPE za 38,9 milijona USD, s čimer je svoj skupni dobiček povečal na neverjetnih 46,3 milijona USD. Ta ogromen dobiček lahko pripišemo zgolj sreči in predanosti.

Cena $PEPE se je skoraj leto dni gibala pod 0,0000020 USD, nato pa se je povzpela na 0,0000099 USD, kar pomeni 539-odstotno povečanje od začetka leta do danes.

Kljub temu da je bil meme kovanec, ki ni imel druge uporabnosti kot trgovanje, se je $PEPE zavezal, da bo „meme kovance spet povzdignil v višave“. Misija je bila uspešna in zdaj opažamo vse večje zanimanje vlagateljev za nove meme žetone, kot je $DOGEVERSE. 

Obiščite predprodajo Dogeverse

Zakaj je $DOGEVERSE naslednji $PEPE?

$DOGEVERSE je prvi večverižni memecoin, ki ponuja brezhibno interoperabilnost z Ethereumom, Solano, Avalanche, Polygonom, BNB Chain in Base. 

Ta pristop ima številne prednosti in lahko potencialno omogoči trajnostno rast $DOGEVERSE.  

Povečana sprejemljivost

$DOGEVERSE nagovarja vlagatelje v šestih verigah, saj prevladuje z izbiro in ne z omejitvami.  

Zagotavljanje prihodnosti

Dogeverse se ne zanaša na eno samo omrežje, v katerem se lahko pojavijo varnostne ranljivosti ali težave z razširljivostjo. Zasnova z več verigami mu omogoča porazdelitev delovnih obremenitev za obvladovanje naraščajoče baze uporabnikov. 

Možnosti razvoja 

Potencialne aplikacije $DOGEVERSE so neskončne, saj jo lahko razvijalci vključijo v dApps v katerem koli od šestih omrežij. 

Glede na to, da je $DOGEVERSE prvi meme kovanec, ki se je lotil takšnega podviga, kriptoanalitiki napovedujejo, da bo po uvrstitvi na borzo ponovil uspeh kovanca $PEPE.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Končne misli 

Čeprav so astronomski dobički pri trgovanju z meme kovancem $PEPE anomalija, poudarjajo potencial za eksplozivno rast na trgu meme kovancev.

$DOGEVERSE je s svojo edinstveno funkcionalnostjo več verig in nagradami za staking v položaju, da leta 2024 postane naslednji vrhunski meme kovanec. 

Vendar pa vas moramo opozoriti, da nikoli ne vlagajte več, kot ste pripravljeni izgubiti, tudi če ima projekt velik potencial. 

Obiščite predprodajo Dogeverse