Zanimivosti

Memecoin manija se še zdaleč ni končala - Roaring Kitty nadaljuje s tvitanjem

Oglasno sporočilo
27. 5. 2024, 08.05
Posodobljeno: 30. 5. 2024, 09.49
Deli članek:

Sealana ($SEAL) je nedavno v predprodaji presegla mejnik 1,6 milijona dolarjev in dosegla podobno uspešnost kot pred tem Slothana ($SLOTH).

$SEAL je najnovejši projekt na verigi blokov Solana ($SOL) in glede na nedavno zanimanje vlagateljev je videti, da je pripravljen na uspeh. Projekt izvaja predprodajo podobno kot Slothana, še en meme kovanec na Solani, ki je od uvrstitve na borzo poskočil za več kot 300 %.

Z vrnitvijo Roaring Kitty (Keith Gill) na X se je manija meme kovancev šele začela, trgovanje z memi pa je na najvišji ravni doslej.

Meme kovanci, kot so CatWifHat ($CWIF), Bonk ($BONK) in Book of Meme ($BOME), so bili v zadnjem mesecu v zelenih številkah z 209 %, 67 % oziroma 39 %. 

Tudi Solana se je v zadnjem mesecu zvišala za 22,70 %, s čimer poskuša ponovno doseči najvišjo vrednost 202,87 USD, ki jo je dosegla 1. aprila.

Z zadostno podporo skupnosti in zanimanjem vlagateljev bi lahko Sealana postala naslednji veliki meme kovanec v ekosistemu Solana. Oglejmo si posebnosti projekta, da bi videli, zakaj bi se to lahko zgodilo.

Obiščite predprodajo Sealana

$SEAL bo sledil zgledu $CWIF in $SLOTH

Ekosistem meme kovancev Solana je v zadnjem času dosegel izjemne rezultate, saj je vrednost kovancev, kot je CatWifHat, v zadnjem mesecu narasla za 209 %.

CatWifHat je s 24-urnim obsegom 6 milijonov dolarjev in tržno vrednostjo 29 milijonov dolarjev eden najbolj priljubljenih projektov Solana ta mesec.

Enako velja tudi za $BOME, še en kovanec na Solani, ki je bil lansiran marca. Njegova mesečna rast znaša 40 % in zdi se, da se bikovski trend nadaljuje.

Pred kratkim je Solana napovedala tabor Encode Club's Solana Bootcamp, ki ga podjetje v celoti sponzorira in na katerem se lahko razvijalci naučijo graditi na verigi blokov.

Če želite kupiti Sealano, obiščite uradno spletno stran za predprodajo, povežite svojo denarnico z gradnikom in izberite, koliko $SEAL želite kupiti. Potrdite transakcijo in žetone boste prejeli, ko se bo predprodaja končala.

Meme manija se še zdaleč ni končala - Roaring Kitty nadaljuje s tvitanjem

Pred štirimi dnevi, 13. maja, je kanal TheRoaringKitty X po treh letih premora znova začel objavljati. Keith Gill je stal za zgodovinski “pump” delnice GameStop iz leta 2021, ki je šokirala trg.

Zdi se, da se je norija z meme kovanci šele začela, saj je bikovski trend zadnjih nekaj dni močan. To bi lahko prispevalo k sprejemu skupnosti Sealana in prizadevanjem za predprodajo. Vrnitev Keitha Gilla v X bi lahko bila glavni razlog, da je projekt naglo presegel mejnik 1,6 milijona dolarjev.

Če želite izvedeti več o projektu Sealana, obiščite uradno spletno stran za predprodajo.

Obiščite predprodajo Sealana

Zaključne misli

Ker je znesek $SEAL zbral več kot 1,6 milijona dolarjev, se panoga meme kovancev premika naprej, saj se je TheRoaringKitty s svojo vrnitvijo na X vrnil v velikem slogu.

Predprodaja Sealana še zdaleč ni končana in še vedno je čas za sodelovanje. Vendar ne pozabite na odgovorno vlaganje, saj je trg kriptovalut nestanoviten in nepričakovan.

Obiščite predprodajo Sealana