Renault 5 E-Tech Roland Garros

Renault 5 kot poklon legendarnemu teniškemu turnirju

U.P.
5. 5. 2024, 16.25
Deli članek:

Kot uradni partner turnirja Roland Garros bo Renault v času letošnjega dogodka lansiral posebno izdajo novega renault 5.

Renault
Renault 5 2024

Model Renault 5 E-Tech Roland Garros bo predstavljen med teniškim turnirjem maja in junija na Stade de Roland Garrosu v Parizu. Posebna serija bo na voljo v biserno beli, polnočno modri, zvezdnato črni in ekskluzivni mat skrilasto sivi, vse odtenke dopolnjuje streha v satenasto črni barvi, obrobljena s kromiranimi satenastimi oblogami.

Renault
Renault 5 2024

Na spodnjih delih prednjih vrat so logotipi Roland Garros v videzu teniškega loparja, navdihnjeni z arhitekturo stadiona. V notranjosti je logotipov še več, vključno na sedežih, oblazinjenih z recikliranim tekstilom, ki so ga navdihnile tkanine športnih oblačil, in na koncu ročice e-pop za izbiro smeri, ki je oblikovana tako, da je videti kot teniški ročaj. Osvetlitev ozadja na armaturni plošči izpiše ime Roland Garros Paris, preproge in polnilnik za telefon v konzoli pa so oranžno-rdeče barve in spominjajo na teniško igrišče.

Renault
Renault 5 2024

Model Renault 5 E-Tech Roland Garros bo na ogled na turnirju skupaj z različnimi drugimi modeli petice, na prizorišču pa bo tudi 180 hibridnih in električnih avtomobilov, ki bodo na voljo organizatorjem za uporabo med dogodkom, ponujeni pa bodo celo prevozi s štirimi klasičnimi peticami iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, predelanimi na električni pogon.