Zanimivosti

Popoln telefon za mlade po letih ali duši

Oglasno sporočilo
27. 3. 2024, 09.40
Posodobljeno: 29. 3. 2024, 11.58
Deli članek:

Za pametne telefone Huawei je značilno izjemno razmerje med ceno in zmogljivosti. V tem se odlikuje tudi Huawei nova 11i, ki z izboljšano uporabniško izkušnjo prinaša popolnoma nove vrednosti predvsem mlajši generaciji.

Moda predstavlja odlično priložnost za izražanje individualnosti in razpoloženja, zato je pametni telefon Huawei nova 11i popoln dodatek, s katerim lahko izrazite svoj dnevni modni slog. Na voljo je v mladostno privlačnih barvah, kot sta zvezdnato črna ali metino zelena, ki vsaka izžareva edinstven estetski slog. Prenovljena fotografska izkušnja vas bo medtem spodbudila, da pogumno beležite vsakodnevne dogodke in postanete junaki svojih zgodb. Osupljiva baterija in izredno hitro polnjenje pa postavljata temelje pametne in poglobljene uporabniške izkušnje.

Čudovita oblika

Pametni telefoni serije Huawei nova 11 so oblikovani za udobje in enostavno uporabo, zato so tanjši in se odlično prilegajo dlani. Dvojni zvezdnati orbitalni obroč, vdelan v matirano teksturo pomaga ustvariti ikoničen videz, premaz, odporen proti prstnim odtisom, pa zagotavlja fantastično izkušnjo. To je odlična novica za vse produktivne in ustvarjalne posameznike, ki so pogosto na poti. Ne glede na to, ali potujete po svetu, si prizadevate za pomembne družbene spremembe ali opravljate vsakodnevna opravila, boste to počeli s slogom.

Napredna in vsestranska glavna kamera vam omogoča zajemanje odličnih fotografij in videoposnetkov, ki jih lahko takoj pregledate na vrhunskem 17,3-centimetrskem (6,8-palčnem) zaslonu z ločljivostjo 2.388 x 1.080 slikovnih pik in frekvenco osveževanja 90 Hz.

Ponoven poudarek na fotografiji

Huawei nova 10 SE nadaljuje fotografsko odličnost, ki je značilnost pametnih telefonov serije Huawei nova 11. Glavna kamera z 48-milijonskim tipalom in objektivom z zaslonko f/1,8 zagotavlja izjemne rezultate, vključno s čudovitimi portretnimi fotografijami z zamegljenim ozadjem. Zahvaljujoč tehnologiji združevanja slikovnih pik kamera reproducira najmanjše podrobnosti, kot so lasje ali ten kože, s povečanim dinamičnim razponom ter optimiziranimi temnimi in svetlimi področji.

Fotografom in snemalcem videa bo izredno všeč, da je na Huawei nova 11i že nameščena neprecenljiva aplikacija Petal Clip. Nudi namreč predloge za urejanje zgodb, teme in glasbo preko storitve Huawei Music, kar močno poenostavi ustvarjanje izrednih vsebin.

Baterija kot temelj poglobljene izkušnje

Seveda, prikaz odstotka poleg ikone baterije lahko vpliva na naša čustva in povzroči nervozo, še posebej, če je številka nizka. Pametni telefon Huawei nova 11i pa vam ne bo povzročal teh skrbi. Vgrajeno ima namreč baterijo s kapaciteto 5.000 mAh, ki nudi dolgo življenjsko dobo tudi pri intenzivni uporabi.

Poleg tega telefon podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge Turbo s 40-vatnim polnjenjem. S tem postopkom se baterija napolni do 60-odstotne kapacitete v samo 30 minutah. Na ta način je zagotovljena brezskrbnost, tudi ko ste daleč stran od električne vtičnice.

Huawei nova 11i prinaša novo baterijo z izboljšano življenjsko dobo, izjemne zmogljivosti za poganjanje mobilnih iger ter različne zabavne funkcije in pametne povezave. To vse skupaj zagotavlja vznemirljive izkušnje uporabe, ki jih pričakujejo mladi uporabniki.

O podjetju Huawei Consumer Business Group

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer Business Group je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost