Zanimivosti

7 novih kriptokovancev, ki se lahko uvrstijo na Coinbase

Oglasno sporočilo
12. 3. 2024, 12.55
Posodobljeno: 15. 3. 2024, 15.44
Deli članek:

Coinbase je vodilna borza kriptovalut na svetu, ki jo mesečno obišče več kot 1,5 milijona obiskovalcev samo iz Združenih držav Amerike. Priložnost, da je kovanec uvrščen na to platformo, je za ugledne projekte veriženja blokov zelo zaželena. Takšna uvrstitev jim zagotavlja prepoznavnost in verodostojnost ter posledično pritegne številne potencialne vlagatelje.

Najboljše prihajajoče uvrstitve na Coinbase

Preden se lotimo podrobnih pregledov, si na kratko oglejmo vsak kovanec in kaj predstavlja.

  1. Green Bitcoin - Najboljši novi kovanec, ki bo verjetno uvrščen na Coinbase. V predprodaji je zbral 1,1 milijona dolarjev.
  2. Scotty the AI - Nova kriptovaluta, ki jo poganja umetna inteligenca, je zbrala več kot 440 tisoč dolarjev.
  3. Smog - Novi meme kovanec z ogromnimi airdropi. Pridobite 42 % letnega donosa za staking.
  4. Sponge V2- Novi meme kovanec ponuja 191-odstotne nagrade za staking.
  5. PEEN- Zabaven meme kovanec, ki je bil lansiran neposredno na DEX. Tržna kapitalizacija 760 tisoč dolarjev.
  6. Meme Kombat - Meme kovanec za Play-2-Eearn. Pridobite 106 % letne donose od vložkov.
  7. Bitcoin Minetrix - Kriptožeton za rudarjenje z vložki, zbranih več kot 11 milijonov USD.

Analiza najboljših novih kovancev na Coinbase

Kaj lahko ti novi kovanci, ki prihajajo na Coinbase, ponudijo vlagateljem?

1. Green Bitcoin – Na splošno najboljši novi kriptokovanec, ki bo verjetno uvrščen na Coinbase. V predprodaji zbranih 1,1 milijona dolarjev

Green Bitcoin ($GBTC) se je izkazal za izjemnega kandidata za uvrstitev na seznam Coinbase. Združuje privlačnost Bitcoina z okoljsko trajnostno verigo blokov Ethereuma in nagrajuje uporabnike za napovedovanje gibanja cene Bitcoina.

Z uporabo mehanizma PoS (Proof of Stake), ki ga uporablja Ethereum, $GBTC v primerjavi s tradicionalnim rudarjenjem Bitcoina znatno zmanjša ogljični odtis in se ponaša z domnevno 10.000-krat večjo energetsko učinkovitostjo.

S svojim modelom "Gamified Green Staking" lahko imetniki $GBTC zaslužijo nagrade z dnevnim napovedovanjem cene Bitcoina. Nagrade temeljijo na natančnosti napovedi in trajanju vložka, pri čemer so za dolgoročnejše sodelovanje na voljo dodatne spodbude. Projekt za predprodajo namenja 40 % od 21 milijonov skupne ponudbe, pred uvrstitvijo na velike borze, kot je Coinbase, pa načrtuje nadaljnje zvišanje cen.

Obiščite predprodajo Green Bitcoin

2. Scotty the AI – Nova AI kriptovaluta ponuja visoke nagrade za staking

Scotty the AI ($SCOTTY) uporablja umetno inteligenco in veriženje blokov za povečanje varnosti na področju kriptovalut. Njegove napredne zmogljivosti umetne inteligence omogočajo odkrivanje goljufij in sledenje transakcijam v realnem času, s čimer želi zaščititi celovitost ekosistema kriptovalut.

Žeton $SCOTTY, ki je bil nedavno predstavljen v predprodaji, ponuja skupno ponudbo 1.734.567.890 žetonov, pri čemer je v fazi predprodaje na voljo 30 % žetonov. Cena žetona znaša 0,00555 USD na žeton, predvidoma pa bo uvrščen na borze, kot sta Uniswap in BitMart.

Stave $SCOTTY na njegovi pametni pogodbi ponujajo visoke letne odstotne donose (APY), v prihodnosti pa se načrtuje dodatna uporabnost z mehanizmom zamenjave.

Obiščite predprodajo Scotty the AI

3. Smog – Obetavni meme kovanec, ki ponuja 42 % letnega donosa za staking

Smog ($SMOG) se je po uvrstitvi na decentralizirano borzo Jupiter februarja 2024 pojavil kot obetaven meme kovanec. Kljub temu, da je začel z začetno tržno vrednostjo le 2 milijona dolarjev, je Smog doživel izjemno rast in presegel vrednost 75 milijonov dolarjev. Na vrhuncu je žeton celo presegel mejo 100 milijonov dolarjev tržne vrednosti, kar kaže na veliko zanimanje in potencial trga.

Žeton Smog, ki je zgrajen na verigi blokov Solana, se želi uveljaviti kot vodilni meme kovanec na področju kriptovalut. Projekt se osredotoča na spodbujanje velike in angažirane skupnosti s pomočjo strateških airdropov in privlačnih nagrad za vložke. S skoraj 10 milijoni žetonov, ki so že zaklenjeni v ekosistemu, Smog izkazuje visoko stopnjo udeležbe in zaupanja vlagateljev.

Ena od ključnih značilnosti Smoga je njegov mehanizem stakinga, ki v času pisanja članka ponuja velikodušen letni donos (APY) v višini 42 %. Imetniki žetonov lahko svoje žetone Smog vložijo v pametno pogodbo projekta in zaslužijo nagrade glede na trajanje vložka in stopnjo sodelovanja. To spodbuja dolgoročno sodelovanje ter prispeva k likvidnosti in stabilnosti žetona.

Obiščite predprodajo SMOG

4. Sponge V2 – Novi meme kovanec z visokim letnim donosom in prihajajočo igro Play-to-Earn

Sponge V2 je nadgrajena različica Sponge V1, meme kovanca, ki se je leta 2023 močno uveljavil, dosegel najvišjo tržno vrednost 100 milijonov dolarjev in zgodnjim vlagateljem zagotovil znatne donose. Sponge V2 na podlagi tega uspeha uvaja nove funkcije, katerih cilj je povečati njegovo uporabnost in privlačnost za vlagatelje.

Ena od opaznih značilnosti žetona Sponge V2 je njegova dirkalna igra "play-to-earn", ki ekosistemu žetonov dodaja igralni element. Igralci lahko sodelujejo v igri in potencialno zaslužijo nagrade na podlagi svoje uspešnosti. Ta edinstvena igralna mehanika ne ponuja le zabavne vrednosti, temveč tudi dodatne spodbude za posedovanje žetonov Sponge V2 in ukvarjanje z njimi.

Trenutno je glavni način pridobivanja žetonov Sponge V2 zastavljanje žetonov Sponge V1. Vlagatelji so nagrajeni z visokim 191-odstotnim letnim odstotnim donosom (APY), zato je to privlačna možnost za tiste, ki želijo zaslužiti pasivni dohodek. Čeprav se lahko APY sčasoma zmanjša, ko se stavi več žetonov, Sponge V2 ostaja zavezan zagotavljanju nagrad svojim deležnikom.

V prihodnosti je Sponge V2 predstavil časovni načrt, ki vključuje načrte za uvrstitev na glavne borze in uvedbo dodatnih uporabnih funkcij. Ker projekt še naprej razvija in širi svoj ekosistem, imajo vlagatelji priložnost sodelovati pri njegovi rasti in potencialno izkoristiti njegove inovativne pobude.

Obiščite predprodajo Sponge V2

5. PEEN – Zabaven meme kovanec, ki je bil lansiran neposredno na DEX

PEEN ($PEEN) izstopa na področju kriptovalut s svojim posebnim pristopom, ki na trg prinaša pridih humorja in inovativnosti. Za razliko od tradicionalnih meme kovancev, ki se pogosto vrtijo okoli živalskih motivov ali motivov likov, ima PEEN novo perspektivo, saj vključuje humoren pogled na moški reproduktivni organ.

Kovanec PEEN, ki je pred kratkim kotiral na decentralizirani borzi Uniswap, je hitro pridobil pozornost in se ponaša s tržno vrednostjo več kot 760 tisoč dolarjev. Kljub svoji lahkotni temi je PEEN pokazal obetaven potencial rasti, zlasti v tržnem okolju, kjer nekonvencionalni projekti vedno bolj pritegnejo zanimanje vlagateljev.

S trenutno trgovalno ceno le 0,00095 USD za žeton predstavlja PEEN dostopno vstopno točko za vlagatelje, ki želijo razpršiti svoje portfelje in potencialno izkoristiti priložnosti za hitro rast. Z napredkom projekta si želi PEEN zagotoviti uvrstitev na najpomembnejše borze, kot je Coinbase, s čimer bi razširil svoj tržni doseg in likvidnost.

Čeprav je tema projekta PEEN morda nekonvencionalna, je njegova zavezanost zagotavljanju edinstvene in zabavne naložbene izkušnje naletela na odmev pri občinstvu. Vlagatelji, ki jih zanimata humoren koncept projekta in potencial rasti, lahko ugotovijo, da je PEEN zanimiv dodatek k njihovim kriptoportfeljem.

Obiščite PEEN

6. Meme Kombat – Predprodaja meme kovanca z dodano uporabnostjo prek stav z Battle Arena

Meme Kombat ($MK) z vključevanjem igralnih elementov v svojo platformo vnaša osvežujoč preobrat v pokrajino kovancev meme. Meme Kombat je zbral več kot 7,8 milijona dolarjev in svoji skupnosti ponuja dinamično in zanimivo izkušnjo.

Srce igre Meme Kombat je njena bojna arena, kjer lahko igralci sodelujejo v bitkah med priljubljenimi liki, kot sta Pepe in Floki. Te bitke so podprte s tehnologijo veriženja blokov in umetno inteligenco, kar zagotavlja pravičnost in preglednost izida. Igralci lahko stavijo na rezultate bitk, dobitki pa se razdelijo takoj.

Poleg arene za bitke Meme Kombat vključuje sezonske posodobitve in razvoj, ki ga poganja skupnost, s čimer platforma ostaja sveža in razburljiva. Meme Kombat sčasoma načrtuje uvedbo novih likov, tem in načinov igre, zato igralcem obljublja nenehno zabavo.

Igra Meme Kombat, ki jo je razvila ekipa, zaščitena z doxxed, je pritegnila pozornost zaradi inovativnega pristopa in močne osredotočenosti na skupnost. Ker se projekt še naprej razvija in privablja vse več igralcev, lahko vlagatelji najdejo priložnosti za sodelovanje pri njegovi rasti in uspehu.

Obiščite predprodajo Meme Kombat

7. Bitcoin Minetrix – Vznemirljiv žeton Stake-to-Mine, ki je v predprodaji zbral 10 milijonov dolarjev

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) je pionir revolucionarnega pristopa k rudarjenju bitcoinov, saj ga s svojim protokolom "stake-to-mine" omogoča malim vlagateljem. Bitcoin Minetrix s tokenizacijo rudarjenja v oblaku Bitcoina imetnikom BTCMTX omogoča, da vlagajo žetone in ustvarjajo kredite za rudarjenje v oblaku, s čimer odpravlja številne ovire, povezane s tradicionalnimi metodami rudarjenja.

Tradicionalno rudarjenje bitcoinov so prevladala velika rudarska podjetja, pri čemer stroški rudarjenja enega BTC zaradi stroškov opreme in energije pogosto presegajo 30.000 USD. Bitcoin Minetrix si prizadeva izenačiti konkurenčne pogoje, saj malim vlagateljem omogoča rudarjenje BTC za žetone v vrednosti le 10 USD.

V fazi predprodaje se lahko kupci odločijo, da bodo zastavili svoje žetone, s čimer bodo zaslužili ocenjeni 66-odstotni letni donos (APY). Izjemno zanimanje za predprodajo, ki je že presegla 10 milijonov dolarjev zbranih sredstev, kaže na veliko povpraševanje po inovativnem pristopu podjetja Bitcoin Minetrix.

Medtem ko Bitcoin Minetrix napreduje proti svojim mejnikom, vključno z uvrstitvijo na glavne borze, imajo vlagatelji priložnost sodelovati pri demokratizaciji rudarjenja bitcoinov. Z zagotavljanjem dostopnejšega in stroškovno učinkovitejšega načina rudarjenja BTC želi Bitcoin Minetrix opolnomočiti male vlagatelje in preoblikovati pokrajino industrije rudarjenja kriptovalut.

Obiščite Bitcoin Minetrix

Zaključna misel

Nakup žetonov, preden pridejo na borzo Coinbase, je lahko dober način za zagotovitev dobička, saj se zaradi "učinka Coinbase" cena žetonov po uvrstitvi na borzo pogosto poveča.

Eden od najboljših novih kriptovalut, ki bi lahko bile uvrščene na borzo Coinbase, je Green Bitcoin. Platforma se odlikuje s sistemom "igrificiranih zelenih stav", ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo z napovedovanjem cen Bitcoina. Uporablja mehanizem PoS za boljšo energetsko učinkovitost. V predprodaji so se cene postopoma zviševale, skupna ponudba žetonov pa znaša 21 milijonov.