Grand Theft Auto 6

Čudak s Floride trdi, da so ga ustvarjalci legendarne video igre zlorabili

J.V.
11. 12. 2023, 20.10
Posodobljeno: 11. 12. 2023, 20.14
Deli članek:

Pri Rockstar Games so 4. decembra izdali napovednik za Grand Theft Auto 6, najnovejši del priljubljene serije iger na temo vsakdanjega življenja in kriminala.

Profimedia
Lawrence Sullivan alias Floridski Joker

Moški s Floride, ki je zaslovel malo zaradi svojih tatujev, predvsem pa zaradi policijske aretacije pred leti, je obtožil ustvarjalce Grand Theft Auto, da so zlorabili njegovo podobo v promocijskem napovedniku šeste izdaje legendarne video igre. Lawrence Sullivan je postal viralni hit leta 2017, ko ga je policija prijela v Miamiju, ker je z orožjem meril v mimo vozeče avtomobile. Zaradi tetovaž in zelene pričeske se ga je oprijel vzdevek Floridski Joker.

Pri Rockstar Games so 4. decembra izdali napovednik za Grand Theft Auto 6, najnovejši del priljubljene serije iger na temo vsakdanjega življenja in kriminala, ki je v enem dnevu zabeležil 93 milijonov ogledov na YouTube. Eden od prizorov ključuje moškega z vijoličnimi lasmi in tetovažami po obrazu, za katerega Sullivan pravi, da je on. "GTA pogovoriti se morava, sicer mi moraš dati milijon ali dva," je poudaril v zadnji objavi na TikToku.

Youtube/Rockstar Games
Iz napovednika GTA6.