Zanimivosti

Pričakovanje novega leta si popestrite s sodobnimi trendi

Oglasno sporočilo
7. 12. 2023, 13.57
Posodobljeno: 15. 12. 2023, 08.18
Deli članek:

V prazničnem času je pomembno poskrbeti za dobro, pravzaprav čarobno vzdušje.

Ne glede na to, ali boste praznike preživljali s prijatelji, družino ali drugimi najdražjimi, ne morete zgrešiti z domačo peko. Sicer tradicionalno pripravo slastnih piškotov, kolačkov, peciva in drugih pekovskih dobrot, ki najbolje uspejo v dobri družbi, najbolj pa teknejo ob skodelici tople čokolade, aromatičnega čaja ali žlahtne kapljice, velja popestriti s sodobnimi trendi. Številne ideje za bolj tradicionalno pričaranje prazničnega veselja in topline v vašem domu  najdete v trendu BOŽIČKOVA PEKARNA na povezavi https://www.merkur.si/novo-leto/bozickova-pekarna.

Če z praznično okrasitvijo želite doseči svežino in svetlost, pa se lahko odločite za malo drugačen trend s katerim poskrbite za privlačen sijaj praznične okrasitve. Lučke, bunkice in drugi dekor  – vse naj bo osredotočeno na čisto in elegantno estetiko, ki vključuje organske oblike, simbole upanja in zvezdni sijaj. Sodobni trendi se izražajo s čistimi linijami in brezčasnimi oblikami, ki prinašajo občutek prefinjenosti. Uporaba organskih oblik poudarja naravno lepoto, dekoracija z zvezdami simbolizira upanje in navdih. Vključeni naj bodo tudi edinstveni okraski iz papirja. Navdih in primerne izdelke iz trenda ZVEZDNI SIJAJ poiščite v MERKURjevi ponudbi na www.merkur.si/novo-leto/zvezdni-sijaj.

Če si pa za praznike želite več glamurja preverite trend PRAZNIČNO RAZKOŠJE. Za izjemno vzdušje z obilico romantike in elegance poskrbite s čudovitimi barvami, ki v praznično dogajanje vnašajo čar in glamur. Večerja z okusnimi, ne nujno tradicionalnimi jedmi ob prijetni glasbi, ki vabi k plesu in romantičnemu vzdušju, je neizogiben del praznovanja. Dekoracija po sodobnih trendih temelji na razkošnih cvetličnih vzorcih in »art nouveau« navdihu, kar ustvarja posebno eleganco. Ta pa pripomore k popolnemu vzdušju za romantične praznične trenutke. Več o tem na www.merkur.si/novo-leto/praznicno-razkosje.

Pohitite in preverite letošnjo MERKURjevo ponudbo trendov ter vsega, kar potrebujete za čarobne praznike na merkur.si.