Zanimivosti

Vsi nadpovprečno nadarjeni mladi, pozor – tole je za vas

oglasno sporočilo
8. 3. 2023, 08.24
Posodobljeno: 23. 3. 2023, 09.59
Deli članek:

Rotary klub Ljubljana bo tudi letos, tako kot že 30 let, podelil štipendije za izjemne dosežke na študijskem področju. Kot pravijo, je cilj nagrade negovanje etičnih in moralnih načel ter kulturnih in ustvarjalnih odnosov med učenjem in delom.

Nagradna štipendija je namenjena spodbujanju študija in kakovostnega dela mladih na poti k visoko strokovnim znanjem. Digitalno prijavo je mogoče oddati do 15. aprila 2023. Vsebinski namen nagradne štipendije je poudariti pomen učenja in raziskovalno razvojnega dela, kakor tudi znanja v naši družbi, razgledanosti, povezovanja s svetom, prodornosti in intelektualne ostrine mladih rodov. Prednost pri podelitvi nagradne štipendije bodo imeli študentje, ki izpolnjujejo splošne pogoje za podelitev in ki nameravajo svoja znanja izpopolnjevati na podiplomskem študiju 

Razpisni pogoji in oddaja vloge

Natečaja se lahko udeležijo mladi, ki so redno vpisani na visokošolski ustanovi vsaj dve leti pred oddajo vloge. Več informacij glede prijave je dostopnih na spletni strani www.rotary-klub-lj.si. Prijavo je mogoče oddati do 15. aprila 2023 na elektronski naslov vrp@rotary-klub-lj.si.