Zanimivosti

Top 10 športnih daril

Oglasno sporočilo
20. 12. 2022, 10.15
Posodobljeno: 22. 12. 2022, 10.17
Deli članek:

Pričarali ste praznično vzdušje, okrasili drevesce in zdaj pod njim manjkajo le še božična darila. Kaj podariti za božič? Da vam olajšamo izbiro popolnega darila za vaše najdražje in da vsaj letos ne boste v dilemi glede božičnega obdarovanja, predstavljamo top 10 športnih daril. Z njimi boste na obraze svojih obdarovancev pričarali širne nasmeške in spodbudili športnega duha.

1. Servis smuči 

Darila so lahko drugačna. Bodite iznajdljivi in obdarite najdražje z darilnim bonom za servis smuči. 

  • Zakaj: Pred sezono je priporočljivo opraviti servis zimskih smuči. Najlažje je smuči odnesti na servis smučarske opreme, kjer bodo usposobljeni strokovnjaki poskrbeli, da bodo pripravljene na zavoje po belih strminah.
  • Komu: Vsem, ki imajo radi sneg in jih bo razveselila skrb za primerno pripravljeno zimsko opremo. Če obdarovanec nima svojih smuči, je ena od možnosti tudi izposoja smučarske opreme. 

2. Kakovostne smučke 

Če je vaš obdarovanec ljubitelj smučanja, so odlično darilo kakovostne smuči Elan, s katerimi boste poskrbeli za nepopisno veselje na belih strminah. 

  • Zakaj: Svetovno priznane smuči Elan so slovenskega porekla in so primerne za manj izkušene smučarje in za smučarske ase. Z njimi je učenje smučanja preprosto in smučanje zabavno tudi na zahtevnejših smučarskih progah.
  • Komu: Inovativne smučke so primerne za začetnike, rekreativce in profesionalce. 

3. Otroške čelade 

Otroke je treba spodbujati k športnim aktivnostim, pomembno pa je predstaviti tudi pomen varnosti.

  • Zakaj: Varnost otrok je pomembna, zato naj bo na prvem mestu izbira otroške čelade.
  • Komu: Otroci, ki so navdušeni nad zimo in snegom, se bodo razveselili smučarske čelade. Tisti, ki imajo raje vrtenje pedalov, pa bodo veseli kolesarske čelade. 

4. Pametne ure in zapestnice 

Ljubitelji športa vedo, da je napredek v športu hitrejši v družbi trenerja. In kdo pravi, da trener ne more biti elektronski? 

  • Zakaj: Pametne ure merijo srčni utrip, spremljajo kakovost spanca, opozarjajo na primerno hidracijo, beležijo različne športne aktivnosti in spremljajo telesno pripravljenost ter odvisno od modela omogočajo še veliko dodatnih funkcij.
  • Komu: Tistim, ki so navdušeni nad različnimi funkcijami za spremljanje športnega napredka, bo všeč pametna ura. Ljubitelje minimalistično oblikovanih ur pa naj pod smrečico pričaka tanjša in lažja pametna zapestnica. 

5. Sobne naprave 

Kolesarjenje je priljubljena športna aktivnost, razmere zanj pa niso vedno idealne, zato lahko podarite sobno kolo ali katero drugo fitnes napravo za vadbo v domačem okolju. 

  • Zakaj: Rekreacija pomaga izboljšati telesno pripravljenost, oblikovati mišice ali izgubiti odvečne kilograme. Primerna je za ljudi vseh starosti in za okrevanje po poškodbah.
  • Komu: Idealno darilo za vse, ki radi iščejo izgovore, povezane z vremenom. Sobnega kolesa se bo razveselil vsak, ki bi rad postal fit ali pa mu obisk fitnesa predstavlja časovno in finančno prevelik zalogaj. 

6. Fitnes oprema 

Novo leto je čas novoletnih zaobljub, ki so povezane z več gibanja. Kot uporabna božična darila se izkažejo pripomočki za fitnes

  • Zakaj: Telovadne podloge, uteži in elastike ali seti za domačo vadbo so praktična božična darila, ki spodbujajo k rekreaciji ne glede na vremenske razmere.
  • Komu: Vsem, ki bi radi poskrbeli za zdravje in telo, a imajo preveč obveznosti, da bi se zavezali za reden obisk organiziranih vadb.  

7. Rekviziti za pohodnike 

Ljubiteljem narave podarite pohodniški nahrbtnik, v katerega lahko pospravimo uporabne pripomočke, kot so svetilka, termovka ali bidon ... 

  • Zakaj: Na pohodu vedno pridejo prav malenkosti, ki skrbijo za varnost in dobro počutje med športnim vzponom ali spustom.
  • Komu: Vsem, ki združujejo športne aktivnosti z obiskovanjem narave, se bo pohodniško darilo zdelo imenitno. 

8. Športna oblačila 

Zelo uporabna božična darila so iz raznolike ponudbe oblačil za šport.

  • Zakaj: Oblačila za šport so udobna in jih lahko nosimo vsakodnevno.
  • Komu: Lahko so pajkice  za ženske, trenirke ali majice za moške, lahko pa tudi aktivno perilo, športne nogavice, kape, šali ali rokavice za otroke. 

9. Oprema za zabavo na ledu 

Božična darila pod smrečico so lahko drsalke ali oprema za hokej na ledu. 

  • Zakaj: Zimsko druženje na ledenih ploskvah prinaša nepozabne spomine za vse generacije.
  • Komu: Z drsalkami na nogah se zabavajo začetniki drsalci, s palico in pakom pa si lahko zbrana družba priredi pravi hokejski derbi.

10. Darila s koleščki 

Rolanje, rolkanje ali premagovanje razdalj s skiroji so vedno bolj priljubljeni in tovrstnih daril se bodo razveselili vsi ljubitelji aktivnosti na koleščkih. 

  • Zakaj: Na koleščkih je pot v službo ali po opravkih zabavnejša, hkrati pa razgibamo telo in poskrbimo za zdravje.
  • Komu: Rolkanje je povezano z življenjskim slogom vse večjega števila urbanih prebivalcev. Rolka, skiro ali rolerji so postali nadomestek za klasična prevozna sredstva mladih. 

Ne glede na to, koliko ste stari, podarite športno darilo, ki bo vašemu obdarovancu omogočilo ohranjanje mladostne energije. Šport pomaga pri premagovanju stresa, ohranjanju vitalnosti in pomlajuje duha. Veliko športnih daril boste našli v bogato založenih trgovinah Hervis, kjer vam pri izbiri daril lahko na pomoč priskoči prijazna ekipa svetovalcev.