Kdo laže?

V stanovanju svinjak kot ga še niste videli, zgodba pa bizarna

Ž.K.
4. 11. 2022, 21.52
Posodobljeno: 4. 11. 2022, 22.12
Deli članek:

Socialna omrežja so poplavile slike stanovanja v Beogradu, ki naj bi ga najemnik popolnoma uničil. A kot vedno ima zgodba dve plati.

Instagram
V kuinji je ostal pravi svinjak.

Na instagram strani Serbia live so se pred dnevi pojavil slike enega izmed stanovanj, ob katerih je lastnica zapisala, da bi rada z njimi opozorila na prevaranta, ki naj bi pobegnil iz stanovanja brez plačila, ob tem pa pustil v popolnem razsulu. Ob tem je razkrila tudi identiteto te osebe. Slike so res šokantne objava se je širila s svetlobno hitrostjo, "najemniku iz pekla" so poročali vsi najbolj brani srbski mediji. Nato pa je v zgodbi prišlo do preobrata. Javil se je v objavi imenovani najemnik in v pogovoru za srbski spletno stran blic.rs pojasnil, da v stanovanju na slikah ni bival. Da pa je bil podnajemnik pri gospe, ki je objavila slike, a da ji je ob prekinitvi pogodbe poravnalk vse obveznosti.

Povedal je, da je družinski človek in da se mu je po objavi življenje obrnilo na glavo. Večkrat naj bi poskuša stopiti v stik z bivšo najemodajalko, a se mu ne javlja. Tudi novionarji so z avtorico objave večkrat poskušali navezati stik a neuspešno. Ko so "najemnika" povprašali, kaj bi lahko bil povod za incident, je povedal, da ženska oddaja sedem stanovanj in da z njo ni imel težav, dokler mu ni čez noč dvignila najemnine iz 250 na 290 evrov. Takrat naj bi se odnosi med njima poslabšali v enem izmed bolj burnih pogovorov pa naj bi mu zabrusila, da si jo bo že zapomnil.

Najemnik naj bi vse skupaj že prijavil policiji, žensko pa naj bi tudi zasebno tožil.