Zanimivosti

Spar podpira slovensko košarko že 21 let

Oglasno sporočilo
4. 7. 2022, 14.36
Posodobljeno: 5. 7. 2022, 17.02
Deli članek:

Na kampu pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije so se mladi udeleženci razveselili Sparovega obiska zlatih reprezentatov Klemna Prepeliča in Gašperja Vidmarja.

V Sparu Slovenija verjamejo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato jo zvesto in ponosno podpirajo že 21 let. Zanimivo košarkarsko leto, ki je pred nami, so zato obeležili na prav poseben način. Z navijaškimi majicami z napisom »Ne se šparat« so povezali slovenske navijače in poskrbeli za dodatno mero evforije, obenem pa z donacijo podprli mlade slovenske košarkarje.

Nepogrešljiv navijaški pripomoček

Spar Slovenija je zvest sponzor moške članske košarkarske reprezentance, ki bo septembra na Eurobasketu v Nemčiji branila naslov evropskega prvaka. Včeraj pa so se naši fantje v Ljubljani na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerili z reprezentanco Hrvaške. 

V sklopu letošnjega dogajanja na košarkarskem parketu je Spar v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije (KZS) ustvaril nepogrešljiv navijaški pripomoček za letošnji Eurobasket – posebno navijaško majico »Ne se šparat«, ki bo poskrbela za dodatno mero evforije tako na navijaški tribuni kot pred domačimi televizijskimi sprejemniki.

10 .000  evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev

Z vsakim nakupom posebne navijaške majice »Ne se šparat« ste kupci pripomogli k dobrodelnemu skladu za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. Spar, dolgoletni sponzor Košarkarske Zveze Slovenije, je donacijo v vrednosti 10.000 evrov uradno predal KZS na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Hrvaško v ljubljanskih Stožicah. Z zbranim denarjem je Spar omogočil nakup nove športne opreme za mlade slovenske košarkarje, 250 košarkarjev pa popeljal še na ogled tekme.

Spar je Košarkarski zvezi Slovenije predal 10.000 evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev.