Zanimivosti

Danes praznujejo čebele!

Oglasno sporočilo
20. 5. 2022, 14.55
Posodobljeno: 20. 5. 2022, 15.01
Deli članek:

Pet let je minilo, odkar so čebele uradno dobile svoj praznik, 20. maj. Bistveno dlje pa že s svojimi izjemnimi pridelki skrbijo za naše zdravje ter dobro počutje, in prav je, da jim pri tem plemenitem poslanstvu pomagamo.

Podjetje Medex, pionir apiterapije in ambasador čebelam prijaznega sveta, je ob svetovnem dnevu čebel v svoji trgovini na Miklošičevi v Ljubljani pripravilo številne aktivnosti in ugodnosti s katerimi bo obdarilo svoje stranke in jih z akcijo Help a bee opolnomočilo za naravi prijazna dejanja.

Z uživanjem čebeljih pridelkov krepimo našo odpornost, blažimo različna vnetja, celimo rane in si sladkamo življenje. Medex ob Svetovnem dnevu čebel zato vabi na obisk v najslajšo trgovinico v Ljubljani, na Miklošičevi 30, kjer v petek in soboto, 20. in 21. maja, poleg 20 odstotnega znižanja vseh čebeljih izdelkov ob nakupu prejmete še darilo - kozarček točenega medu. Ker je ohranjanje narave v srcu Medexovega poslovanja lahko v trgovinici na Miklošičevi med vedno kupite tudi brez embalaže oziroma prinesete svojo.

Nekaj priljubljenih čebeljih izdelkov bo v petek, 20. maja, med 9. in 17. uro na voljo tudi na stojnici pred Mestno hišo na dogodku Čebela v Ljubljani.

V Medexu so ob Svetovnem dnevu čebel poskrbeli tudi za vse, ki ste bolj aktivni na spletu. S kliki lahko aktivno prispevate k čebelam prijaznejšemu svetu tako, da obiščete www.help-a-bee.com in posadite svoje virtualno drevo. Medex in sejalni projekt Treecelet pa bosta v zameno zasadila 10.000 medovitih dreves na enem najbolj opustošenih področij sveta v Tanzaniji. Sadilci v zahvalo prejmete certifikat s podpisom podpornika akcije, kolesarja Tadeja Pogačarja in popust na izdelke iz čebeljega panja.