Zanimivosti

Ko se zatakne pri nakupu daril, podarite Darilno kartico Supernova!

Oglasno sporočilo
20. 12. 2021, 15.12
Posodobljeno: 20. 12. 2021, 15.19
Deli članek:

Prazniki se približujejo – že veste, kaj boste podarili?

Izbira popolnega darila za božič ali novo leto je večna dilema. Želimo si izbrati darila, ki bodo narisala nasmeh na obraz naših najdražjih, morda izzvala vzklik navdušenja in najtoplejši objem. Pa vendar je to lažje rečeno kot izvedeno.

Komu – kaj – in za koliko denarja je triada ključnih vprašanj, ki ne kratijo spanca samo vam, zato se letos izbire daril in nakupovanja lotite strateško. Darilna kartica Supernova je super ideja, saj ustreza vsem kategorijam daril.

Gre za tiste vrste darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Še posebej, če ne veste točno, česa si vaš obdarovanec želi. Tako pa si bo darilo, njegovo barvo, okus ipd. izbral sam. Možnosti ima skorajda neomejeno, saj z darilno kartico lahko nakupuje v več kot 700 trgovinah v 16 nakupovalnih centrih Supernova po vsej Sloveniji.

Če sodite med skeptike, ki prisegajo na praznično embalažo daril, ne skrbite. Darilna kartica Supernova je vstavljena v lično ovojnico, na katero lahko lastnoročno napišete ime obdarovanca ali osebno posvetilo. Izbira motivov kartice je pestra, zato vsakemu od obdarovancev podarite drugačno kartico! Če pa želite nekaj res (p)osebnega, darilno kartico personalizirajte z lastno fotografijo.

Prednosti Darilne kartice Supernova je še veliko – je elegantno poslovno darilo, lahko jo kupite v zadnjem hipu in v obliki e-Darilne kartice pošljete kar preko elektronske pošte – najpomembnejša pa je ta, da uresničuje praznične želje.

Darilne kartice Supernova so na voljo na izbranih info točkah Supernova ter preko spleta.