Zanimivosti

Likalniki

Oglasno sporočilo
6. 12. 2021, 08.00
Posodobljeno: 8. 12. 2021, 10.30
Deli članek:

Zmečkano perilo ob pamet spravlja marsikatero gospodinjo. Če bi ga le lahko nekako zlikali, ne da bi ga pri tem poškodovali ali zažgali. Gospodinje iz Nizozemske, kjer se nahaja tudi sedež znamke Philips, so nam sporočile, da so njihovi pametni likalniki odlična rešitev za naše tegobe. In ker dober glas seže v deveto vas, jih le priporočajte še ostalim gospodinjam v stiski. Čemu je Philipsov likalnik tako poseben?

Dober glas seže v deveto vas

Zmogljiv in pameten likalnik dosega vrhunske rezultate. Likate lahko prav vse, od jeansa do svile, brez nevarnosti prežganin. Parni likalnik lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustite na oblačilih ali likalni deski. Oblačila nikakor ne bodo prežgana in se ne bodo svetila.

Vse za popolno količino pare v pravem trenutku na enem mestu. Način izpusta pare DynamiQ med likanjem samodejno sprosti popolno količino pare v pravem trenutku, s čimer dosežete še hitrejše in vrhunske rezultate likanja. Senzor DynamiQ je najnaprednejši senzor gibanja parnih likalnikov, saj natančno prepozna, kako se likalnik premika in kdaj miruje.

Hitro in preprosto likanje

Za najboljše rezultate pri likanju potrebujete močan in neprekinjen izpust pare. Ta kombinacija je pri likalnikih pogosto nemogoča. S parnimi likalniki Philips pa imate učinkovit neprekinjen izpust pare na dosegu roke, kar je nadvse primerno za vsakodnevno likanje. Philipsov pametni likalnik vsebuje vgrajeno črpalko za turbo izpust pare, ki zagotavlja do kar 50 % zmogljivejši in neprekinjen izpust pare in posledično še hitrejše glajenje gub. Izboljšana zasnova likalnika pa poskrbi, da se vodni kamen hitro razgradi in nabere v posodi. S funkcijo Quick Calc Release lahko to posodo preprosto odstranite in jo izpraznite v manj kot 15 sekundah. S tem lahko vsak dan uživate v dolgotrajno zmogljivem izpustu pare.

Brez madežev in napora

Zaradi gladkega drsenja je likanje manj naporno. Keramične likalne plošče so skrbno ustvarjene, da gladko drsijo po vseh tkaninah. Likanje je že samo po sebi včasih nadležno opravilo. In kaj je sploh še bolj nadležnega od tega, da med tem opravilom nehote pokapljamo povsem čista oblačila? Vaša oblačila so s parnimi likalniki Philips v dobrih rokah. Odlikuje jih sistem za preprečevanje kapljanja, ki onemogoča iztekanje in nastanek madežev zaradi vodnih kapljic. To nam omogoča, da lahko brez skrbi likamo pri kateri koli temperaturi.