Zanimivosti

NORO! 1000 € PRIHRANKA ZA PREZRAČEVALNI SISTEM!

Oglasno sporočilo
27. 12. 2021, 09.15
Deli članek:

Danes je vaš srečen dan – če se v vašem stanovanju ali hiši soočate s številnimi problemi slabega prezračevanja, kot so vlaga, posledično tudi plesen in splošno slabo počutje – ne zamudite posebne priložnosti, da spremenite svoje življenje z novim prezračevalnim sistemom, sedaj kar 1.000 € ceneje!

Revolucija v decentralnem prezračevanju

Pametna prezračevalna enota i-Vent je novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna za vgradnjo, primerna za vgradnjo tako v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju za maksimalni učinek. Sistem deluje skoraj neslišno – brez hrupa in škodljivih snovi, kot tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa skrbita za to, da ne prihaja do prepiha. Vgrajen je tudi filter proti alergijam, ki prefiltrira zrak, preden pride v proctor in s tem lajša simptome alergijskih reakcij – kar je za alergike izredno blagodejno, še posebej v času cvetenja. Montaža prezračevalnega sistema je enostavna, strokovnjaki iz Lunosa poskrbijo za vse, pa tudi nadaljnje vzdrževanje je izredno enostavno in poceni.

Pametno upravljanje enote s pomočjo mobilne aplikacije

Enostavno upravljanje pametne prezračevalne enote i-Vent deluje preko aplikacije, ki je kompatibilna s sistemoma Android in iOS. Aplikacijo za napravo i-Vent poiščete v mobilni trgovini, jo brezplačno naložite, nato pa hitro in enostavno urejate temperaturo, stopnjo prezračevanj in podobno. Dodatna prednost je to, da ponuja možnost uravnavanja posameznih parametrov za vsak prostor posebej.

Namesto2.550 EURboste za družinski paket, v katerem sta vkljucena dva najbolj prodajana prezračevalna elementa v Slovenijii-Vent in najtišji ventilator na svetu Silvento, odšteli zgolj 1.550 EUR, saj vam podjetje Lunos in Eko sklad podarita svežino v vrednosti1.000 EUR!

Lunos i-Vent hitro postaja izbira številka 1 med  kupci

Najbolj pogosta izbira je družinski paket, ki vsebuje 2x i-Vent enota + ventilatorska enota Silvento.

Z dvema rekuperatorskima enotama in dodatno ventilatorsko enoto boste učinkovito prezračevali naslednje kombinacije:

  • spalnica + otroška soba + kopalnica
  • otroška soba + otroška soba + kopalnica
  • dnevna soba + kuhinja

V povprečju sta dva družinska paketa popolnoma dovolj, da zadovoljimo potrebe povprečnega slovenskega stanovanja.