Zanimivosti

Zapriseženi roker Lado Bizovičar v novem videospotu nažiga kitaro

Oglasno sporočilo
5. 7. 2021, 08.00
Deli članek:

Zgrabite zračno kitaro, nažgite ojačevalec – čas je za rock! Lado Bizovičar se po rap in narodnozabavnih hitih vrača v rokerske vode z električno priredbo svoje legendarne pesmi »Po HOFER CENI«. Je ta najbolj vroča do sedaj? Poglejte spodnji videospot in se odločite sami.

V želji, da ponudi nekaj prav vsakemu svojemu oboževalcu in oboževalki, Lado Bizovičar nadaljuje svoje potovanje skozi raznolike glasbene žanre. Po raperskem hitu z več kot 1,2 milijona ogledi in narodnozabavni viži, ki že odmeva na vsaki veselici, je pripravil novo uspešnico, ki bo tresla zidove domov vseh pravih rokerjev. Udarna skladba pa ni edina novost: svež je tudi Ladov imidž, pri katerem vihrajoče lase in tatuje dopolnjuje bela kitara, katere strune Lado spretno ubira v videu.

Sveža pa nista le pesem in Bizovičarjev stil; sveža je tudi ponudba v trgovinah HOFER, kjer nekaj zase najde prav vsak – in to po vedno najboljši HOFER CENI. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER (S)CENA ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo – po rapersko, narodnozabavno, in zdaj še po rokersko.