Zanimivosti

JYSK z donacijo razveselil Društvo prijateljev mladine Trbovlje in otroke opremil za poletni tabor

Oglasno sporočilo
21. 5. 2021, 08.49
Posodobljeno: 21. 5. 2021, 08.56
Deli članek:

Mednarodna danska trgovska veriga JYSK je ob odprtju trgovine v Trbovljah Društvu prijateljev mladine Trbovlje podarila izdelke za organizacijo poletnega tabora v Savudriji, kjer vsako leto organizirajo letovanje za otroke in mlade iz Trbovelj.

Društvo je obiskal JYSK-ov področni vodja Jaka Ivanetič in sekretarki društva Lavri Izgoršek predal izdelke za organizacijo poletnega tabora, s katerimi bodo otrokom iz Trbovelj polepšali bivanje na poletnih počitnicah.

»JYSK kot podjetje sodeluje v družbeno odgovornih projektih in vedno poskušamo prispevati tudi na lokalni ravni. S prihodom v Trbovlje ne ustvarjamo samo novih delovnih mest, ampak se s svojim angažiranjem v obliki te donacije, odzivamo na resnične potrebe prebivalcev tega mesta. Verjamemo, da je vlaganje v otroke naložba, ki nam bo v zameno prinesla največjo možno nagrado, in vesel sem, da smo jim imeli priložnost pomagati in jih razveseliti,« je povedal Ivan Protega, JYSK Retail manager za Slovenijo in BiH.

Trgovina JYSK v Trbovljah odpira vrata za kupce danes, 20. 5. 2021, ob 9. uri, na naslovu Vodenska cesta bb. Trgovina bo obratovala na več kot 1200 kvadratnih metrih in bo zaposlovala 8 novih delavcev. JYSK je bil ustanovljen leta 1979 na Danskem, danes pa ima skupina JYSK več kot 3000 trgovin v 51 državah po vsem svetu. Skupina JYSK zaposluje skoraj 26.500 zaposlenih, letni prihodek podjetja pa je okoli 4,1 milijarde EUR.