Astro

Andreja Novak: Postavljeni boste pred dejstva, kaj vse je treba opustiti

Andreja Novak
21. 5. 2021, 09.00
Posodobljeno: 21. 5. 2021, 09.22
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 21.5 do 27. maja 2021.

dk
andreja novak

Polna luna in popoln lunin mrk vas bodo postavili pred dejstva, da je potrebno opustiti stara čustva in zamere ter se odločiti za eno izmed opcij, ki se pojavljajo. Ustvarite si najprej mir v sebi in iz tega izhajajte, saj bo poletje dolgo in vroče, zato je dobro, da ga preživite čimbolj po svoje.

Petek, 21. 5.

Danes lahko, da se vam bo zdelo, da lahko naredite vse in da ni omejitev za vas. Vseeno ne pretiravajte v ničemer, temveč bodite pozorni na svoje počutje, da doživljanje različnih situacij ter na svoje dihanje. Ne pustite se izzivati ali delati karkoli, kar danes čutite, da ne bi bilo dobro. Ne hodite v nakupe, tudi se ne odločajte za sodelovanje na daljši rok. Počakate, da se pokažejo jasno vse stvari in tudi če vse izgleda super in dobro, dovolite si, da dobite potrditev v naslednjih dnevih. tako se boste izognili številnim težavam.
Najmočnejši vpliv boste čutili levi, device, strelci in ribe.

Sobota, 22. 5.
Ponoči Luna vstopi v znamenje tehtnice in aktivira dobre vibracije za ljubezen, harmonijo doma in navzven. Počutje se bo hitro izboljšalo in radi se boste družili ter sodelovali v idejah za prenovo doma ali vašega izgleda. Želeli boste iti v nakupe, a vam bo žal časa, raje ga boste preživeli z vam pomembnimi ljudmi, prijatelji in simpatijami. Samski imate danes odlične priložnosti za srečanje z zanimivimi simpatijami, zato se samo odprite za ljubeč dialog, za zmenke in povabite vam prijetne osebe na kavo ali sprehod.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Nedelja, 23. 5.
Binkoštna nedelja bo dopoldne malo meglena, nikakor se ne boste mogli dobro lotiti opravkov. Zato je bolje, da ne hitite in si ne ustvarjajte stresa, če ni nujno potrebno. Vzemite si čas zase in za bližnje ter spremenite načrte, če je to potrebno za boljše počutje. Popoldne bo bolj naklonjeno sodelovanju in komunikaciji, zato boste lahko vse nadoknadili. Preglejte dogajanje v okolici in se odločite za sodelovanje v svojem kraju, svoji bližini za skupne dobre projekte.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, tehtnice in ribe.

Ponedeljek, 24. 5.
Že zgodaj zjutraj vstopi luna v znamenje škorpijona, kar bo poglobilo intuicijo in aktiviralo strast ter predanost življenju, okrepilo pa tudi strahove in ljubosumje. Dober dan bo za vse, ki boste iskali umiritev, dobro sodelovanje ter iskali navdih v pozitivnih stvareh življenja. Bodite pozorni na svoje dobro počutje in ga negujte skozi dan, saj vam bo to dalo maksimalno podporo v vseh pogledih.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, strelci in ribe.

Torek, 25. 5.
Nemirna noč je verjetno za vami, saj zvezde niso nudile dobro opore, prej obratno. Želele so, da dobro razmislite o vsem, kar se vam dogaja v življenju. Dopoldne bo še malo krmežljavo, a boste do popoldneva že dobro pri svoji moči. Delovni boste in v nekaj urah naredili več kot prej več dni. Popoldne lahko, da se boste zapletli v čustvene zadeve in reševali žival ali rastlino. V vsakem primeru vam bo narava navdih in opozorilo za boljšo organizacijo, da imate več časa zase. Zvečer boste padli v posteljo in ta noč bo veliko boljša, globinsko se boste spočili.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Sreda, 26. 5.
Zgodaj zjutraj preide Luna v znamenje strelca in okrepil se bo optimizem, občutek za dogodivščine. 15 min čez 13h se dovrši polna luna in nekaj minut kasneje popoln lunin mrk, ki bo odnesel nekatera stara čustva, lahko tudi ljubezenske dogovore in najbolj vplival na zaupanje do ljudi, ki so vas že v preteklosti izneverili.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, strelci in ribe.

Četrtek, 27. 5.
Bodite pozorni na to, kako se boste prebudili in sodelujte z idejami in energijo, ki vas bo vodila v urejevanje lahko najbolj zahtevnih zadev. Skozi sprostitev boste prišli do novih idej in dan po polni luni ter mrku je dobro poskrbeti za dober počitek, pa tudi za začetek novega obdobja, ki ga oplemenitite z novo dejavnostjo, ki jo želite vpeljati v svoje življenje. Bodite pozorni nase in na naravo. Pijte dovolj tekočine in danes ne računajte na pomoč drugih, saj vas bo preveč “stala”.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, tehtnice, kozorogi in ribe.