Astro

Reinkarnacija: se vedno znova vračamo v iste dušne skupine?

th
20. 5. 2021, 08.00
Deli članek:

V ta svet se niste reinkarnirali sami, z vami so se prerodili tudi drugi ljudje, na primer prijatelji in družinski člani iz preteklih življenj.

dreamstime
jasnovidnost

Prav tako kot na Zemlji imate tudi v duhovnem svetu prijatelje in družino. Ta duhovna družina je z vami preživela nešteto preteklih življenj in bo preživela z vami tudi več prihodnjih.
Najprej si oglejmo nekaj dejstev o reinkarnaciji v isto družino.
– Dušna skupina je skupina duš, s katero ste duhovno povezani. Gre za skupek posameznikov, s katerimi se najpogosteje reinkarnirate skozi čas.
– Družine se pogosto reinkarnirajo med seboj.
– Duše posameznikov v družini se pogosto odločijo, da se bodo ponovno rodile skupaj v naslednjem življenju.
– Skupina duš je sestavljena iz poljubnega števila duš, ki se redno ponovno rojevajo skupaj.
– Vi in druge duše iz vaše dušne skupine ste se odločili, da se skupaj prerodite in nadaljujete naslednje življenje drug z drugim. Verjetno ste preživeli na stotine preteklih življenj z ljudmi iz svoje dušne skupine.
– Vaša dušna družina preživi veliko časa z vami, tako v duhovnem svetu kot po ponovnem rojstvu v tem svetu. Osebe iz vaše dušne skupine zato lahko postanejo vaši bližnji prijatelji, bratje in sestre ali starši.

RAZLIČNE IZBIRE
Če je vaša duša dosegla določeno stopnjo samozavedanja, kar pomeni, da se je naučila veliko življenjskih lekcij in izpolnila številne cilje, lahko nato izbere čas in kraj svojega naslednjega ponovnega rojstva ter starše ali družino, v kateri se želi roditi.
Na vaše odločitve lahko vpliva več dejavnikov, na primer to, da lahko izpolnite svoj življenjski namen, če postanete član določene družine. Še en dejavnik je duhovna vez, ki jo imate morda z dušami drugih družinskih članov.

POSVOJITVE
Obstajajo tudi duše, ki jim je ob rojstvu namenjena posvojitev, in jih popolnoma razumejo, preden zapustijo duhovni svet. Te duše lahko izberejo tako svoje biološke starše kot posvojitelje.
Obstajata dva razloga, zakaj duša za svoje naslednje življenje načrtuje posvojitev. Prvi razlog je, da duša ve, da do svojih dušnih staršev ali dušne družine ne bo mogla priti kot genetski otrok, zato izbere posvojitev kot način, kako jih doseči. Na primer, starši duše ne morejo spočeti otroka v fizičnem svetu, zato je potrebna posvojitev.
Drugi razlog, da se duša odloči za posvojitev, pa je, da bi se naučila lekcije, ki je potrebna za njen duhovni napredek. Na primer, duša se bo morda morala naučiti lekcij o neodvisnosti ali kako ravnati z zapuščenostjo.

PREPOZNAVANJE
Niso vse pomembne osebe v vašem življenju del vaše dušne skupine. Obstajajo pa znaki, ki vam bodo pomagali ugotoviti, ali je nekdo član vaše dušne družine: zdi se vam, da ga poznate veliko dlje kot v resnici; pogosto veste, kaj si misli; v njegovi navzočnosti se počutite varne in sproščene in enako velja zanj. Ob teh ljudeh se zavedate, da skupaj doživljate nekaj pomembnega, ter se ob njih počutite kot boljša oseba ali pa z njimi postanete boljši človek. 

Poznavanje razlogov, zakaj ste se prerodili s svojo dušno skupino, vam lahko pomaga razjasniti dinamiko odnosov s svojo družino in ljubljenimi osebami.

Podobna vsebina: Yoey je živ dokaz, da reinkarnacija obstaja