Zanimivosti

Loacker: 100% naraven okus

Oglasno sporočilo
7. 4. 2021, 08.00
Posodobljeno: 7. 4. 2021, 08.23
Deli članek:

Loacker je družinsko podjetje z Južne Tirolske. Od leta 1925, ko je Alfons Loacker v svoji majhni pekarni v Bolzanu spekel svoj vafelj, smo se pri Loackerju naučili prisluhniti naravi in ljudem.

Zato izbiramo le najboljše sestavine: italijanske lešnike, mleko in vodo iz Alp, fair-trade čokolado, burbonsko vaniljo z Madagaskarja.

Vsi izdelki so brez barvil, dodanih arom, konzervansov in trans maščob.

Letos smo poskrbeli, da so naši izdelki še boljši. To ne velja le za okus, ki je 100% naraven, ampak tudi za trajnostno in etično delovanje, skrb za naravo in ljudi. Zato smo količino embalaže zmanjšali kar za 120 ton letno. S pridelovalci sestavin sodelujemo dolgoročno in neposredno, da zagotavljamo najvišjo kakovost pridelkov, korektno plačilo brez posrednikov, izobraževanje lokalnih skupnosti o pridelovanju, ohranjanju okolja .

Vse sestavine, ki so v Loackerjevih napolitankah, čokoladah in čokoladnih specialitetah, so brez GSO (gensko spremenjenih organizmov). Mleko dobivamo izključno od manjših okoliških kmetov iz Dolomitov, kjer na 1000 m nadmorske višine stojita naši tovarni. Vsi lešniki prihajajo iz Italije, zato so vedno sveži. Za pridelavo vanilje, kave in kakava smo osnovali lastne trajnostne programe, kot je “Cocoa Farming Program” v Ekvadorju .

Privoščite si košček dobrote. Loacker.