Zanimivosti

MERCATORJEVA NAJBOLJ POVEZANA VEČERJA

Oglasno sporočilo
22. 12. 2020, 14.15
Posodobljeno: 22. 12. 2020, 16.35
Deli članek:

Prazniki so čas, ki jih po navadi preživimo v krogu najbližjih. Na skupnih kosilih, večerjah, izmenjavi daril in toplih besed.

Letošnji decembrski prazniki bodo drugačni. Številna potovanja in skupna praznovanja so odpovedana, zato v ospredje prihajajo sveže ideje in tehnologija, ki nam pomaga ohranjati bližino. Zato smo se v Mercatorju odločili in 18. decembra virtualno izvedli Najbolj povezano večerjo vseh časov.

Virtualno smo povezali zveste kupce Mercatorja, voditelje Radia 1, znane Slovence, pa tudi Slovence, ki živijo na drugi strani sveta. Tiste, ki imajo poletje, ko je pri nas zima. In tiste, ki imajo dan, ko je pri nas noč.  V goste smo povabili priznanega šefa, lastnika Michelinove zvezdice, Uroša Štefelina. Z voditeljema Anjo in Robertom iz Radia 1 so nam pričarali kulinarični večer, poln zanimivih gostov, ki so zabavali udeležence večerje preko Zooma. Prosta mesta na Zoomu so bila takoj zasedena, zato smo dogodek prenašali tudi na FB profilih Mercatorja in Radia 1. Najbolj povezana večerja vseh časov je tako prižgala še zadnjo manjkajočo praznično lučko v letošnji Mercatorjevi novoletni kampanji, s katero smo skozi različne medije in v sodelovanju z različnimi partnerji povezali ljudi širom Slovenije in onkraj njenih meja. 

promo
Jan Plestenjak je spregovoril o svojem otroštvu