Zanimivosti

Če imate nekoga radi, mu morate pokloniti TO darilo!

Oglasno sporočilo
11. 12. 2020, 16.21
Posodobljeno: 11. 12. 2020, 16.26
Deli članek:

Čas, da podarimo ŠPAS!

Ne glede na sve pridevnike, ki si jih je prislužilo letošnje leto 2020 – posebno, hecno, žalostno, nenavadno, strašljivo, zaporniško, nedružabno … drži dejstvo, da ga zaključujemo z velikim primanjkljajem dobre volje, smeha, pristne osebne povezanosti in veselja ob druženju vseh vrst in oblik. Zato so vstopnice za ogled popularnih komedij v 2021 zelo PRAVO DARILO!

Ranko Babić (na sliki) je za vlogo v komediji Kriza srednjih let prejel priznanje za najbolj priljubljenega igralca v sezoni 2019/2020.

Manjka nam SMEH! Že dolgo ne tako zelo, kot letos.

To, da je smeh zdrav, so nas naučili že zelo zgodaj, a bolj, ko odraščamo, manj se smejimo. Pa bi se dejansko morali več! Smeh sprošča, povezuje, razbremenjuje, ustvarja 'proizvodnjo' hormonov sreče (serotonina, dopamina in endorfinov; prvi je hormon sreče, drugi dobre volje in tretji so hormoni zadovoljstva ).Hormone sreče poleg svežega zraka, gibanja, sonca in nežnostmi, najlažje aktiviramo s SMEHOM. Smeh pa nas prav nič ne stane! Letos so nam druženja odvzeta, ampak nič zato, v 2021 SE BOMO SMEJALI NAPREJ!

Vsestranska igralka Tina Gorenjak, ki jo spremljate tudi v seriji Najini mostovi, je letos s Špas teatrom ustvarila novo komedijo VEČNO SAMSKA – darilne vstopnice za predstavo so že na voljo v darilnem programu.

Nad primanjkljaj smeha s ŠPASNIMI DARILI: komedijami in zabavnimi pozornostmi. Kaj boljšega, kot smeh poiskati tam, kjer je doma!

Komedije, smeh, veselje – v Špas teatru imajo vsega v izobilju. Da bi v novo leto zakorakali kar najbolje 'opremljeni' so odprli spletno trgovino s ŠPASNIMI DARILI, s katerimi boste svojim dragim podarili točno to, kar si najbolj želijo – smeh in sprostitev.

Hitro in enostavno do pravih daril za vse, ki jih imate radi!

PODARITE SVOJIM NAJLJUBŠIM OSEBAM, KAR SI NAJBOLJ ŽELIJO: SMEH, VESELJE DOBRO VOLJO, SPROSTITEV … ŠPAS, SKRATKA!

Darilne VSTOPNICE za ogled komedij so PRAVO DARILO! Razveseljujejo, osrečujejo, nasmejejo! So pravo darilo za vsakogar: mame, očete, sinove, hčere, brate, sestre, prijatelje, strice, tete, sodelavce, partnerje, poslovne partnerje, znance, sosede, … za vsakogar! Če izberete uspešno komedijo, kot so komedije KRIZA SREDNJIH LET, AVDICIJA, VEČNO SAMSKA, EROTIKA PO EMERŠIČU, LJUBEZENSKE PREVARE… izberete PRAV!

Če želite, da bo vaše božično-novoletno obdarovanje še bolj zabavno, lahko podarite ali obdaritev popestrite še s simpatičnimi, praktičnimidarili iz Špas teatra. Paketi vsebujejo zabavne knjige, ki jih je napisal Kamenko Kesar, oziroma dopolnili z novim parfumom Differo by Nepremagljiva, ki jih je izdala Rebeka Dremelj. V spletni trgovini lahko izberete:

-        Splošne DARILNE VSTOPNICE

-        DARILNI PAKETI za izbrane komedije

-        ŠPASNE KARTICE (s pred-naloženo vrednostjo po vaši izbiri)

-        KOMPLETI izdelkov za še več smeha in zabave

         (VSTOPNICA, KNJIGA, PARFUM, SKODELICA)

-        NAMIZNI KOLEDAR s citati igralcev v Špas teatru

         (zabavni in polni optimizma!)

-        Ugodne SKODELICE in PREDPASNIKI

         z zabavnimi citati iz   predstav

5 RAZLOGOV ZA ZMAGOVALNO OBDAROVANJE!

Glavni cilj obdarovanja je v svoji globini čustven in nežen - nagovoriti srce s pozornostjo in prižgati iskrice v očeh svojih dragih. Kot darilo iz ŠPAS DARILNEGA PROGRAMA! Ko ga podarite, vam uspe ravno to. Obdarovanec se bo ob njem večkrat nasmejal: ob prejemu darila, med 'uporabo' in tudi še kasneje, ko se bo spomnil nanj.

5 dobrih razlogov ZAKAJ letos podariti DARILNE VSTOPNICE ZA KOMEDIJE ŠPAS TEATRA:

  1. Edino pravo darilo je ŠPASNO DARILO – ker nasmeje in razvedri, saj je    smeh po zdravja!
  2. Ljudje močno potrebujemo smeh in sprostitev.
  3. Špas teater je prostor nasmejanih in srečnih ljudi.
  4. Darilna vstopnica za ogled komedije je primerna za vsakogar, za moške in ženske, mlajše in starejše, za osebna ali poslovna darila
  5. Rok veljavnosti je do 30.6.2022, oziroma 2 leti, odvisno od produkta

Da boste svoje načrte za obdarovanje kar najhitreje uresničili, imate na voljo VELIKO MOŽNOSTI! Darilne vstopnice in druga darila lahko naročite v udobju doma, pisarne oziroma na številnih prodajnih mestih, ko ste na poti.

5 hitrih, priročnih in ENOSTAVNIH NAČINOV ZA NAKUP ŠPASNIH DARIL:

  1. NOVOST – SPLETNA TRGOVINA ŠPAS TEATER, kjer vam nudijo DOSTAVO NA DOM. Vse uredite v udobju doma (naročilo, plačilo in prevzem)!
  2. NOVOST – DARILNE VSTOPNICE, ki si jih zdaj lahko NATISNETE DOMA ali v PISARNI.
  3. PETROL bencinski servisi, kjer lahko kupite DARILNI BON Špas teatra NA POTI. Na voljo na več kot 300 bencinskih servisih po Sloveniji!
  4. Eventim.si -DARILNE VSTOPNICE lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima.
  5. SELECTBOX stojalo – kartice s pred-naloženo vrednostjo, ki jih kupite na blagajnah: Mercator centrov, Interspar, Pošta Slovenije, v Big bang, 3dva trafikah – VEČ KOT 100 PRODAJNIH MEST!

Veliki Charlie Chaplin, ki je zelo dolgo zasedal prestol kralja komedije, je po desetletjih ustvarjanja in dolgega življenja dejal: »Dan brez smeha, je izgubljen dan.«

Zato dobrodošli prihodnje leto v najbolj nasmejano gledališče, Špas teater. Tisti, ki gledališče in komedije najbolj pogrešate, vabljeni na omrežja facebook in Instagram, kjer vas ekipa Špasovih igralk in igralcev v okviru akcije ŠPASNI ADVENT vsak dan razveseljuje in obdaruje – pridružite se in sodelujte za darilne vstopnice in druga darila.

Vsi ustvarjalci, igralke in igralci voščijo bralcem ZDRAVO IN NASMEJANO 2021 z besedami zahvale: »Hvala, ker z vsakim nakupom vstopnic podpirate slovensko kulturo, gledališče, Špas teater, ustvarjalce predstav – našo prihodnost.«

PA RADI SE IMEJTE IN VELIKO SE SMEJTE!

… kot radi rečejo v Špas teatru.