Zanimivosti

S temi aktivnostmi si popestrite letošnje praznike

Oglasno sporočilo
14. 12. 2020, 12.15
Posodobljeno: 16. 12. 2020, 11.23
Deli članek:

Tudi če boste morali letošnje praznike preživeti predvsem v zavetju svojega doma, to še ne pomeni, da morate biti prikrajšani za zabavo in veselje, ki jo prinaša ta veseli mesec. Za to lahko poskrbite kar sami.

Pripravite domačo vročo čokolado

Priprava domače vroče čokolade je zelo enostavna, hkrati pa tudi zelo zabavna in - priročna - sploh če imamo v hiši vrsto sladkosnedov. Na spletu pobrskajte za recepti in zavihajte rokave. Da bo ta priljubljen zimski napitek še boljši, mu lahko dodate tudi kapljico ruma ali čokoladnega likerja, tisti, ki imate radi bolj drzne okuse, pa tudi kanček mete, rdečega popra, čilija ali cimeta. Ob postrežbi pa nikar ne pozabite na stepeno sladko smetano!

Izdelajte okraske za božično drevo

Postavljanje božičnega drevesca je vsak konec leta prav posebno doživetje, ki praznikom doda tisto toplo čarobnost. Drevesce pa samo po sebi ne bi bilo tako magično, če ga ne bi krasili najrazličnejši bleščeči okraski. Letos jih izdelajte kar sami! Odpravite se v gozd in naberite material za izdelavo ter ustvarite najbolj unikatne čarobne dodatke za čarobne praznike.

Priredite filmski večer

Decembrski večeri so v luči trenutne situacije kot nalašč za ogled božičnih filmov s svojimi bližnjimi. Gotovo imate na seznamu tiste tradicionalne, ki jih med prazniki gledate prav vsako leto – božične klasike, kot so Sam doma, Pravzaprav ljubezen in Pisma svetemu Nikolaju, nikakor ne smejo manjkati na vašem prazničnem sporedu! Priredite pravi filmski večer; specite pokovko in se pogrejte z vročim čajem.

Udeležite se najbolj povezane večerje

Najlepše darilo je tisto, ki nas poveže, zato Mercator 18. decembra pripravlja Najbolj povezano večerjo vseh časov, ki k spletni udeležbi vabi vse, ki si v tem prazničnem času želijo dobre družbe. Večerjo bodo popestrili VIP gostje Uroš Štefelin iz restavracije Vila Podvin, stand up komik Sašo Stare, osebna trenerka in ena izmed najuspešnejših slovenskih vplivnic Patricia Pangeršič ter priljubljen radijski voditelj Miha Deželak. Število virtualnih stolov za največjo spletno mizo v Sloveniji je omejeno, zato pohitite s prijavo!