Pred petimi leti bi ga hospitalizirali

Upokojeni izraelski general trdi, da ima človeštvo stike z Nezemljani. In da je na Marsu podzemna baza

L.K.
8. 12. 2020, 13.47
Posodobljeno: 8. 12. 2020, 13.48
Deli članek:

Človeštvo za polnopravno razkritje še ni pripravljeno.

Profimedia
Z Nezemljani naj bi imel stike tako Izrael kot tudi Združene države Amerike.

Je Izrael imel stike z Nezemljani? Upokojeni izraelski general in profesor Haim Eshed že misli tako. A zakaj takšna tajnost? Človeštvo še ni pripravljeno, poroča The Jerusalem Post.

Galaktična federacija

Eshed je v intervjuju za Yediot Aharonot pojasnil, da imata tako Izrael kot tudi Združene države Amerike že vrsto let opravka z Nezemljani, Galaktično federacijo, kot jo imenuje.

87-letnik, ki je skoraj tri desetletja bil glava izraelskega vesoljskega varnostnega programa, je zatrdil tudi, da je plod sodelovanja med Nezemljani in Američani skupna vesoljska baza pod površjem Marsa. Je ustanovitev ameriških vojaških sil, za kar gredo zasluge ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, zgolj naključje?

Eshed je zatrdil, da Trump za Nezemljane ve. Še več: bil naj bi tik pred tem, da bi jih »izdal« svetu, kar pa je, tako Eshed, Galaktična federacija preprečila, saj da človeštvo na kaj takega še ni pripravljeno.

Odlikovanja in spoštovanje

Da je spregovoril on, se imamo zahvaliti spremembam v »akademski pokrajini« in ugledu, ki ga tam uživa. Če bi kaj takega razkril pred petimi leti, je dejal, bi ga hospitalizirali. Danes nima kaj izgubiti, saj da je dosegel dovolj.

Večkrat odlikovani Eshed je o tem napisal knjigo, ki je pred kratkim ugledala luč sveta.