Zanimivosti

Reza: "Ker smo družinsko podjetje imamo ves dan polne roke dela"

Oglasno sporočilo
10. 12. 2020, 10.39
Posodobljeno: 10. 12. 2020, 11.04
Deli članek:

Kdo ne pozna Alenke Resinovič Reze? Vrsto let je vsej Sloveniji prinašala sonce kot vremenarka, danes pa sveti svoji lokalni skupnosti - še vedno enako močno, le z drugačnimi žarki. S sinom Luko in snaho Petro so združili moči in ustvarili zgodbo Rezine kašče in Rezine kuhne. Tam ne najdete ničesar, kar ni narejeno s srcem.

PR
i-robot

Kašča in Kuhna!

Vsak dan se pripravlja sveža malica, kašča se kar šibi od vseh slovenskih, domačih dobrot in ročno izdelanih artiklov. Nov domač posel Reze in njene družine deluje po principu: dobro je samo najboljše. In vedno poskrbijo za to, da so vsi kupci siti, nasmejani in preskrbljeni le z izdeli vrhunske kakovosti.

Za vse to pa je potrebnega veliko časa in odrekanja. Pri tem, da so za vse sami, imajo dan za dnem natrpane urnike s kuhanjem, pripravljanjem paketov, dostavami, vso birokracijo in ostalimi obveznostmi –pogosto zmanjka časa za pospravljanje in sesanje.

PR
i-robot

Ker imajo vsak dan polne roke - vsakič znova reši dan prav ona!

To je Roomba 980. Vsestranski sesalni robot, ki odlično skrbi za čistočo v Rezini hiši, kjer je vedno živahno. Pri otrocih so vedno drobtine pod stolom, psička pa tudi predstavlja svojevrsten izziv. Vendar ne za Roombo 980, ki ima posebno gumijasto krtačo proti sprijemanju las in pasjih dlak. S samodejnim zaznavanjem preprog poveča moč sesanja, z vibracijskimi krtačami pa sprosti in posesa umazanijo globoko iz preproge. Z uporabo vizualnega iskanja poišče smeti in se nemoteno giblje tudi po večjih prostorih.

Poglejte si, kako te dni izgleda vsakdan priljubljene Reze - in na kakšen način je ona v svoje življenje povabila robote, ki ji pomagajo pri vsakdanjih opravilih: