Zanimivosti

Puranje šunke PIK – vrhunski okus puranjega mesa, naravno bogatega z beljakovinami in nizkokaloričnega

Oglasno sporočilo
29. 10. 2020, 14.35
Posodobljeno: 29. 10. 2020, 14.52
Deli članek:

Puranje šunke PIK so nov izdelek podjetja PIK Vrbovec, ki je narejen iz najkakovostnejših kosov puranjega mesa

PIK Vrbovec ima nov izdelek, puranje šunke PIK, pripravljene iz najkakovostnejših kosov puranjega mesa. Vodilna domača mesna industrija je predstavila nov izdelek za vse tiste, ki so pozorni na vnos manj mastnih in hranilno pomembnih obrokov. Tako kot drugi izdelki PIK tudi puranje šunke PIK ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje ter imajo manjšo vsebnost soli.Vse tiste, ki so še posebej pozorni na svojo prehrano in vnos kalorij, bo zagotovo razveselila informacija, da imajo puranje šunke PIK nizko kalorično vrednost in nizko vsebnost maščob, obenem pa so naravno bogate z beljakovinami.

DIMLJENA PURANJA ŠUNKA

Nova dimljena puranja šunka je na voljo na oddelku delikatese in pakirana v obliki 100-gramskega narezka. Dimljena puranja šunka PIK je nežne teksture in odličnega okusa, ki ji ga daje blaga nota dima, zaradi česar se dobro poda k različnim jedem. Popolna je za vse tiste, ki trenirate ali želite sebi in družini postreči z bolj zdravim obrokom.

Pomen uživanja puranjega mesa: „Puranje meso je prehransko uravnoteženo beljakovinsko živilo, ki je lahko popoln partner za krepitev imunosti, ohranjanje vitke linije in zdrav poletni obrok, obogaten s sezonsko zelenjavo in začimbami iz sredozemskega podnebja. Z eno besedo: je „super“ hrana, ki jo lahko uživate brez obžalovanja in razmišljanja, kdaj ste jo pojedli in s čim ste jo kombinirali. Zahvaljujoč sestavini triptofan, ki lahko spodbudi proizvodnjo hormona sreče serotonina, lahko redno uživanje puranjega mesa pozitivno vpliva na razpoloženje in zagotavlja potrebno energijo. Obrok s puranjim mesom, kot eden izmed več dnevnih obrokov, je lahko najmanjši dnevni odmerek za krepitev imunosti, kar je v teh časih še posebej pomembno.“

VODILNI V INDUSTRIJI

Kot vsi ostali narezki PIK se tudi puranje šunke PIK režejo in pakirajo v Beli sobi podjetja PIK Vrbovec. To je najsodobnejša tovarna v tem delu Evrope, ki deluje v visoko higienskih pogojih in nadzorovani mikroklimi. S to novostjo je PIK Vrbovec pokazal, da posluša potrebe potrošnikov in veliko prizadevanj vlaga v inovacije, razvoj in oblikovanje novih mesnih dobrot. Dejstvo, da podjetje PIK letno da na trg do 30 novih izdelkov, kar je bistveno nad povprečjem mesne industrije, podjetje upravičeno postavlja na mesto vodilnega v trendih v svojem sektorju.