Zanimivosti

DRUGA NOČITEV BO PRAVA ALPSKA PRAVLJICA

Oglasno sporočilo
18. 9. 2020, 17.04
Posodobljeno: 18. 9. 2020, 17.10
Deli članek:

Roadtrip bo udeležence popeljal tudi v neokrnjeno naravo Gozda Martuljka, ki leži le streljaj od Kranjske Gore. Za njihovo nastanitev po napornem dnevu dogodivščin bodo poskrbeli v idiličnem Hotelu Špik. V kombinaciji izjemnega udobja in pristnega stika z naravo se bodo Roadtripovci dodobra odpočili ter začutili energijo Alp.

Resort Špik ima čudovit bazenski kompleks, ki nudi čarobne poglede na Špikovo gorsko steno, ob katerih se odpočijeta duša in telo. Njihovo unikatno ponudbo dopolnjuje privatni Alpski wellnes, ki sodobne pristope nadgrajuje z zdravilno močjo narave. Pravi alpski zgodbi pa piko na i dodajo še prijetni ambienti in  kulinarika z lokalnim značajem.

Gostje hotela lahko izbirajo med nastanitvijo v hotelu s tremi ali štirimi zvezdicami. Na voljo jim je tudi pet tematskih sob, ki so poimenovane po energijah, ki se združujejo v samozavesti, kreativnosti, ljubezni, harmoniji in sreči. Hotel ponuja teraso in panoramski pogled na Špikovo skupino, njegovi stanovalci pa si lahko privoščijo tudi klepet in branje v vitaminskem kotičku ob skodelici izbranih čajev, ki so jim ves čas na voljo. Posameznik v Špiku zagotovo najde svoj mir in modrost ter vzpostavi ravnovesje v telesu.

Če se boste za svoj jesenski oddih odpravili v Špik, vam tam zagotovo ne bo zmanjkalo tudi idej za aktivno preživljanje prostega časa, le odločiti se morate, kako ga boste izkoristili. Naj bo to raziskovanje bližnjih vršacev, vzpon na mogočno goro Špik ali le sproščen obisk Martuljških slapov, ki se nahajajo v bližini hotela. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji kolesarjenja, saj Kranjska Gora z okolico nudi več kot 30 kilometrov urejenih kolesarskih poti, tiste bolj pogumne pa pričakujejo tudi v kolesarskem parku.