Zanimivosti

AURORA ROOTS: Nad njo so navdušeni tudi Aktualovi voditelji!

Oglasno sporočilo
1. 8. 2019, 14.12
Posodobljeno: 12. 12. 2019, 11.47
Deli članek:

Voditelje Radia Aktual so prepričala šik športna oblačila slovenske blagovne znamke Aurora Roots!

Oglasno sporočilo
Mojca in Jure v oblačili Aurora Roots

Aurora Roots je nastala iz vprašanj 'Kje najti udobno, a hkrati elegantno trenirko, s katero greš lahko na tortico, na sprehod po mestu, na potovanje ali pa na bližnji manjši hrib in bi se v vseh teh priložnostih počutil 'ZRIHTAN IN KOMOT'? Zato ponuja odgovor: šik urbano športno modo, ki bo navdušila prav vsakega. Nimamo namreč časa, da bi za vse te priložnosti izbirali drug kos udobnega oblačila.

Oglasno sporočilo
Slovenska blagovna znamka Aurora Roots navdušuje

Ime Aurora Roots pomeni, da se dobro počutimo, sebe sprejemamo takšne, kot smo, vedno vidimo pozitivno v stvareh, vseskozi pa nas spremljajo trdne korenine, ki ponazarjajo naj ljubo okolje.

Aurora Roots ustvarja s slovenskim znanjem, idejami in z navdihom iz vsakdanjega življenja.

Oglasno sporočilo
Aurora Roots navdušuje!

Okolje, kjer smo obkroženi s prijatelji, družino. Okolje, v katerem se počutimo udobno, ljubljeno ter se temu primerno oblečemo, to je v udobna in sproščena oblačila. Ker ustvarjamo za ljudi in njihov dober vsakdan, je naša glavna ikona v logotipu sonce.

Pod Aurora Roots soncem ni razlik. Prav vsi si zaslužimo, da se počutimo dobro. Ravno zato širimo korenine med kraje našega planeta, saj se kosi iz kolekcije imenujejo po le teh. 

Njihova izhodiščna točka je bil majhen slovenski kraj, Dobrova, iz kjer je Aurora Roots začela ustvarjati in širiti svoje korenine.

Oglasno sporočilo
Bi bili zrihtani in komot?

Verjamemo, da je z Auroro Roots vsak lahko 'ZRIHTAN IN KOMOT' in da z njo prav vsak lahko najde svoje prave korenine.